#Exclusiv Click!

Saveta Bogdan sare în apărarea solistelor de muzică populară divorțate: „Bărbații nu ne lasă că suntem rele sau că avem amanți, ei ne vor numai la cratiță!”

15 octombrie 2024 11:42   Vedete românești

Solista Saveta Bogdan (78 de ani) a fost una dintre cele mai frumoase și mai talentate soliste de muzică populară, însă, în dragoste, norocul a cam ocolit-o. Exclusiv pentru Click!, ea a dorit să desființeze zvonurile că artistele ar fi părăsite de soți pe motiv că ar fi infidele: „Ne vor numai la cratiță!”, este verdictul dat de Saveta Bogdan, care are la activ două căsnicii cu ghinion. 

„Divorțăm că nu suntem înțelese de soți”

Saveta Bogdan a fost aspru criticată, la divorțul de cel de-al doilea soț, după o relație de aproape 30 de ani. A dorit însă să facă unele precizări, exclusiv pentru Click!, privind motivele reale ale despărțirii. De fapt, le-a luat partea tuturor artistelor de muzică populară aflate în situația ei: 

„Primul soț mi-a murit, când eram foarte tânără, pe la vârsta de 18 ani eram deja văduvă. Iar cel de-al doilea soț s-a îndrăgostit de o altă persoană, așa că am divorțat, după 30 de ani de conviețuire împreună. Nu-i port pică, așa a fost să fie. Bărbații nu divorțează de noi că suntem rele sau că avem amanți. Ei ne vor numai la cratiță.

Noi suntem numai cu Dumnezeu și cu muzica, nu suntem infidele. Atât avem. Divorțăm că nu suntem înțelese de soți. Ei nu înțeleg că toată ziua suntem pe drumuri, în turnee, și câte 3-4 zile, sau pe la televiziuni”. 

„Femeia trebuie să aibă portofelul ei”

Saveta Bogdan este de părere că femeile nu trebuie să fie casnice, să stea la mâna bărbatului cu banii:

„Orice femeie trebuie să aibă banii ei, portofelul ei, nu să stai să te rogi de soț să-ți dea bani de o fustă, să stai să aștepți să ia salariul. Eu asta am făcut timp de 60 de ani, mi-am câștigat banii mei. Nici acum nu trăiesc numai din pensie, mai merg la nunți, la evenimente, la televiziuni, merg peste tot unde mă doresc”, mai spune ea, exclusiv pentru Click!

„Nu vreau să mă recăsătoresc, nu-mi convine!”

Artista, trecută prin două căsnicii cu ghinion, a decis să nu se mai mărite și pentru a treia oară. Nici cu iubitul avocat nu are planuri de oficializare a relației. Iată și de ce refuză să devină din nou soție:

„Sunt de mulți ani cu un avocat, dar nu locuim împreună. Nu vreau să mă mărit a treia oară, nu-mi mai convine să mai stau să îl spăl, să îl aștept acasă cu masa pusă. Ne vedem când putem, mai vorbim la telefon, este un om bun, m-a sunat și când eram în America, la fiica mea, dar se pare că nu am avut noroc în căsnicii, așa că mă feresc!”, a mai menționat Saveta Bogdan, exclusiv pentru Click!

În showbiz sunt numeroase artiste de muzică populară, care au trecut prin divorțuri dureroase, printre ele le amintim pe Maria Ciobanu și pe Maria Constantin, care au bifat despărțiri cu scântei. 

Mai multe