#Exclusiv Click!

Scandal mare în muzica populară! Cazul a ajuns pe masa poliției și a magistraților

23 august 2023 8:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandal mare în muzica populară! De această dată, cei doi protagoniști sunt Leonard Petru și Veronica Măgureanu. Principalul motivul este faptul că impresara mai multor artiști din România refuză să îi înapoieze avansul, de acum trei ani, pe care cântărețul i l-a dat pentru o mașină și nu a mai cumpărat-o.

„Banul, ochiul dracului”! Este o vorbă din popor care li se potrivește de minune și vedetelor din România. O nouă dispută plutește în aer, de ceva timp, în lumea muzicii populare, iar mărul discordiei sunt banii.

„Individului acesta, pentru că nici nu pot să îi spun pe nume, am ajuns să îi deschid proces. Am vorbit cu avocatul meu și procesul o să fie cu mai multe capete de acuzare, cum ar fi hărțuirea și defăimarea imaginii mele de artist. Până în prezent am făcut și mai multe plângeri la poliție, unde am sesizat acest caz.

Totul a pornit de la o mașină pe care el voia să o cumpere de la mine și nu a mai avut bani. Inițial el mi-a dat un avans de 2.000 de lei prin virament bancar și am stat cu mașina timp de doi ani cu ea acasă, să aștept să o cumpere. Nu a mai cumpărat-o, pentru că mi-a spus că nu mai are bani și își vrea avansul înapoi.

Eu nu i-am mai dat avansul înapoi, pentru că prețul mașinii a scăzut, s-a devalorizat. Așa este și la o nuntă, dacă un artist este antamat pentru o cântare și primește un avans, iar cei doi miri se despart, artistul nu îi mai dă banii înapoi”, a declarat pentru Click!, Veronica Măgureanu.

Clipe de teroare

Impresara Veronica Măgureanu spune că Leonard Petcu îi terorizează familia.

„Îmi hărțuiește familia toată, nu vorbim noi la telefon, trimite doar mesaje și am toate mesajele lui. Mașina pe care el a zis că mi-o cumpără nu mai este, am vândut-o. Leonard este un tânăr artist care vrea să se ridice prin scandaluri, dar el trebuie să știe că în viață se muncește, nu se ridică pe spatele altora sau prin scandaluri”, a conchis pentru Click!, Viorica Măgureanu.

Contactat de Click!, până în prezent, Leonard Petcu nu a putut fi găsit.

Mai multe