Secretul lui Cătălin Scărlătescu pentru zilele toride de vară. Gustarea delicioasă care ne ajută să facem față caniculei

23 august 2024 6:47   Vedete românești

Cum zilele caniculare se pare că nu ne părăsesc, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis alt Cod portocaliu și Cod galben pentru vineri, 23 august 2024, chef Cătălin Scărlătescu vine cu o recomandare pentru a face față mai ușor zilelor toride de vară.

Știm deja cu toții că vara este sezonul în care este recomandat să consumăm mâncăruri proaspete şi uşoare, precum şi băuturi răcoritoare care să ne ajute să înfruntăm căldura sufocantă. De altfel, tocmai pentru că este vară și pentru că iubim fructele, nu avem cum să refuzăm o gustare deliciosă recomandată de chef Cătălin Scărlătescu.

Celebrul bucătar în vârstă de 52 de ani, unul dintre cei mai apreciați chefi din România, a dezvăluit mâncarea ușoară care ne ajută să facem față mai ușor zilelor toride de vară. Prin urmare, pentru cei care nu vor să stea prea mult în bucătărie, dar care vor să rămână hidratați și să se bucure de o gustare deliciosă, iată care este recomandarea lui chef Cătălin Scărlătescu. Este o combinație de alimente proaspete şi aromate, care aduc magia în farfurie.

„Este cel mai ușor și cel mai fantastic preparat pentru zilele calde”

Un pepene rece cu un pic de brânză telemea este cel mai ușor și cel mai fantastic preparat pentru zilele calde”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro.

De altfel, deși iubește ceea ce face și pregătește cu mare drag fiecare preparat, fiind cunoscut de o țară întreagă, juratul de la iubita emisiune culinară „MasterChef” a dezvăluit ce altă meserie ar fi vrut să aibă, dacă nu ar fi fost bucătar.

„Dacă n-aș fi fost bucătar, cred că mi-ar fi plăcut să fiu somelier. Sunt un mare, mare fan al vinului. Îmi place vinul din toate punctele de vedere. Nu neapărat să beau vin, cât să înțeleg vinul. Nu sunt fan al vinului de buturugă, sunt fan al vinului care are o poveste în spate, o poveste fantastică”, a mai spus celebrul bucătar, pentru sursa menționată.

Mai multe