„Secretul” lui Horia Brenciu! Puțină lume știe ce diferență de vârstă există, de fapt, între artist și soția sa

18 iulie 2023 18:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fanii îndrăgitului artist Horia Brenciu cu siguranță se bucură de o perioadă fericită. Acesta tocmai a anunțat că urmează să se întoarcă printre jurații de la „Vocea României”, de data aceasta făcând echipă cu Theo Rose. Iar pe lângă împlinirile profesionale, Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Puțini știu asta, însă între cei 2 există o diferență de vârstă care surprinde pe multă lume!

Fanii îndrăgitului și talentatului artist Horia Brenciu au, cu siguranță, un motiv de bucurie, în această perioadă! Acesta a anunțat că urmează să revină la „Vocea României”, alături de ceilalți jurați! Desigur, există și o miscă schimbare! Dacă până acum Theo Rose a făcut echipă cu Smiley, se pare că în sezonul următor al emisiunii, aceasta i se va alătura lui Horia Brenciu!

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare”, a declarat Horia Brenciu.

Diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Iar pe lângă cariera sa de succes, care a adus atât de multă bucurie în viața oamenilor, artistul trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alice Dumitrescu. Cei doi au împreună o fată în vârstă de 11 ani, cât și un băiat înfiat, de 9 ani. Alice Dumitrescu mai are 2 fete, dintr-o căsătorie anterioară.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se cunosc de mai bine de 2 decenii. Mai precis, cei doi au făcut cunoștiință în anul 1995, unde ea lucra drept producător. Cei doi au format un cuplu încă din 2006, însă pasul cel mare l-au făcut de abia în anul 2014, când a avut loc căsătoria.

Însă, un detaliu pe care doar foarte puțină lume îl știe este diferența de vârstă dintre cei 2! Mai precis, în timp ce Alice Dumitrescu a împlinit 54 de ani, Horia Brenciu de abia va face 51, la finalul verii.  

Mai multe