Selly, prins conducând cu peste 200 km/h, pe A1. Prima reacție a vloggerului: „A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!”

24 martie 2024 8:17   Vedete românești

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de vlogger Selly, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost prins, sâmbătă, 23 martie, conducând cu 236 kilometri/h, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Astfel, el a rămas pieton pentru următoarele 4 luni și a fost amendat cu 3.300 de lei. Cunoscutul vlogger a admis public că a greșit.

Sâmbătă, 23 martie, vloggerul Selly, în vârstă de 23 de ani, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 236 de km/h pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Pe lângă reţinerea permisului de conducere pentru următoarele 4 luni, Andrei Șelaru a fost sancţionat şi cu o amendă în valoare de 3.300 de lei. La scurt timp, el a admis că a greșit, publicând un mesaj pe rețelele de socializare.

Se pare că vloggerul a apăsat pedala de accelerație pentru că se grăbea să ajungă la o filmare, astfel că s-a gândit că poate avea o viteză mai mare pe autostradă. Chiar dacă a rămas pieton pentru o perioadă de 120 de zile, Selly spune că acest statut îl va învăța o lecție importantă și că trebuia să realizeze că viața e mai presus de orice.

Selly: „A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!”

„Vreau să confirm informația apăruta în Mediafax, azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă, am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!

Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe vitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton 4 luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor”, a scris Selly, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Mai multe