Silviu Biriș s-a căsătorit în secret! Actorul și mireasa lui au strălucit la eveniment. FOTO

22 octombrie 2024 12:24   Vedete românești

Silviu Biriș s-a căsătorit în mare liniște. Actorul care în urmă cu ani de zile a terminat Teologia a mai dat o șansă iubirii, după divorțul de mama copiilor săi, Irina Cornișteanu.

Soția actorului este Rodica Ștefan. Cei doi au avut o nuntă restrânsă, prezenți fiind doar apropiații. Vestea căsătoriei lui Silviu Biriș a fost făcută de Aurelian Temișan, care a transmis și un mesaj mirilor. 

Silviu Biriș s-a recăsătorit 

În urmă cu opt ani de zile, viața lui Silviu Biriș se schimba radical. A divorțat de prima soție și a fost la un pas să se călugărească, oprit fiind însă de prieteni. Dacă în urmă cu un an Silviu Biriș anunța că se gândește la căsătoria cu Rodica Ștefan, acum a venit momentul ca planurile lor să devină realitate. 

Aurelian Temișan a anunțat pe social media faptul că bunul său prieten s-a căsătorit cu aleasa inimii lui. Rodica a optat pentru o rochie albă, lucioasă, simplă, cu un decolteu generos, iar mirele a optat pentru un costum închis la culoare și o cămașă albă. 

La eveniment au mai fost prezenți și Cosmin Vîjeu, recent eliminat de la Asia Express, și soția lui, Simina Brotoiu. Soții Temișan sunt nașii lui Cosmin și a Siminei. 

„Nașa și fina de data asta în calitate de nuntașe la nunta prietenului Silviu Biriș”, a scris Simona în dreptul unei fotografii cu fina sa Monica Davidescu.

Cum și-a revenit după divorț

Silviu și Irina au fost căsătoriți și împreună sunt părinții a doi copii. Aceștia au decis însă să meargă pe drumuri separate în anul 2016 și nu mai păstrează legătura. După separare, actorul a trecut prin momente cumplite, ajungând astfel să se apropie și mai mult de divinitate. 

„Sper că mi-am învățat lecția. Acum, știi cum e, într-un dans ambii parteneri pot să mai greșească pașii. Un divorț, dacă tot vorbim în exclusivitate, nu e un lucru prea plăcut pentru nimeni, mai cu seamă pentru copii. Sfătuiesc cuplurile foarte tinere să reflecteze foarte mult înainte și să nu se grăbească să se separe, la notar, la prima pală de vânt. Să mai întrebe și un prieten înțelept, înainte.

Dacă regret ceva este că au fost zile în care nu am iubit din toată inima și am mai condiționat aceste lucruri. Mă consider un om care are în continuare nevoie să învețe de la cei mai întelepți ca să devină și el un bun sfătuitor.

Mi-ar fi plăcut să înțeleg mai devreme statornicia. Un covor roșu nu înseamnă totul – atunci când cade cortina ramâi tot singur cu fricile tale, cu întrebările tale.

Regret că în anumite momente nu am acordat mai multă atenție celei de acasă.”, declaraSilviu Biriș la ani de la divorț.

Mai multe