Cum și-a șocat Silviu Biriș familia cu admiterea la Teologie. «Mama mi-a închis telefonul»


    Silviu Biriș, absolvent al Universitatății Teologice «Justinian Patriarhul», Secţia Pastoralăfoto: captură Trinitas TV
Silviu Biriș, absolvent al Universitatății Teologice «Justinian Patriarhul», Secţia Pastoralăfoto: captură Trinitas TV

Toată lumea îl știe pe actorul Silviu Biriș, însă mulți apropiați au fost șocați să afle că acesta s-a dedicat bisericii și s-a înscris la facultatea de Teologie. Actorul a povestit cum au reacționat cei din familia lui, în special mama, dar și copiii lui, după ce i-a anunțat de alegerea făcută.

Până la 47 de ani, actorul Silviu Biriș a făcut televiziune, teatru dar și film. Dar iată că acesta și-a schimbat opțiunile și a dat la Teologie, fiind absolvent al Universității Teologice «Justinian Patriarhul», Secţia Pastorală. Acesta a acordat un interviu revistei Taifasuri, în care a povestit cum și-a șocat mama și ce au spus copiii lui despre alegerea făcută.

Silviu Biriș:  "Copiii mei sunt cuminți și altruiști"

"Băiatul avea 12 ani, iar fata 8 ani, când drumurile mele spre Dumnezeu s-au îndesit. Au venit cu mine, au participat la slujbe, dar am cam exagerat. Și asta i-a îndepăratat atunci. Mă rog mereu să nu sufere copiii mei și să le fie bine. Și mai ales să fie înțelepți. Un copil înțelept e cel care învață din greșelile celorlalți. Nădăjduiesc că în inima lor e Dumnezeu. Altfel, copiii mei sunt cuminți și altruiști. Eva, mai ales, e un foarte bun ascultător la suferințele semenilor ei. Băiatul e foarte atent, își urmărește scopul, dar e cumpătat. El este și acum student și faptul că taică-său a fost student cred că i s-a părut cool. În plus, noua studenție m-a ajutat să-i înțeleg mai bine, chiar să-i motivez cu notele mele și au fost zile când am învățat efectiv cot la cot. A fost superb, asta ne-a creat amintiri frumoase împreună și ne-a apropiat și mai mult. În schimb, mama, când a aflat că am intrat la Teologie, mi-a închis telefonul. A fost șocată, s-a speriat. După 15 minute, m-a sunat și mi-a cerut iertare. Mi-a spus: <Gata, ai văzut că poți, dar acum întoarce-te la actorie>. Doar că am mers până la capăt, iar acum a înțeles și mama rostul alegerilor mele", a povestit Silviu Biriș pentru revista respectivă.

Citește și:

VIDEO Actorul Silviu Biriș a absolvit Teologia și a depus jurământul. Ce scrie în legământul făcut cu biserica

De ce a luat calea bisericii actorul Silviu Biriș: «Pot deveni preot doar dacă mă călugăresc»

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg