#Exclusiv Click!

Simona Trașcă a făcut accident cu noile silicoane! În ce stare sunt dotările blondei? „A pus brusc frână, m-a izbit…”

5 martie 2024 12:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Trașcă a tras o sperietură groaznică! Blonda a făcut accident, în timp ce se deplasa cu taxiul la clinica, unde trebuia să facă un ultim control la noile implanturi. Ce s-a întâmplat cu dotările divei, în urma impactului? 

Simona Trașcă a trăit clipe dramatice, zilele trecute. Blonda a luat taxiul pentru a merge la un control la clinica medicului Pascal Dameh, cel care i-a pus noile implanturi de dimensiuni mai mici. 

Simona Trașcă, speriată: „Taximetristul a făcut accident! A intrat într-o mașina din față”

Nici nu se urcase bine în taxi că, la prima intersecție, șoferul a făcut accident: a izbit mașina din față. În urma impactului, blonda s-a lovit cu pieptul, recent operat, de spătarul scaunului din fața ei. 

„S-a întâmplat atunci când am fost la clinică, la ultimul control. A trebuit să iau taxi, pentru că nu am voie să conduc o bună perioadă de vreme. 

M-am urcat în mașină și tocmai ce l-am rugat pe șofer, i-am zis că sunt proaspăt operată, să aibă grijă la gropi, să nu frâneze brusc.

Și ce să crezi?! În intersecția de lângă mine, acolo aproape de casă, pac, a intrat direct în unul!

A pus o frână brusc și m-am izbit cu silicoanele de spătarul scaunului din față. Numai mie putea să mi se întâmple să fac accident de abia operată. 

Când am ajuns la clinică, s-a speriat domnul doctor, m-a consultat imediat! Norocul meu că impactul a fost unul relativ ușor”, a povestit Simona Trașcă, pentru Click!

Simona Trașcă a optat pentru silicoane mai mici: „Am ajuns de la 560 ml la 450 ml”

Simona Trașcă (43 de ani) a suferit, luna trecută, cea de-a opta intervenție la sâni. După 10 ani, blonda și-a schimbat silicoanele cu unele mult mai mici. 

Vedeta avea probleme cu sânii în ultima vreme, acuzând dureri mari din cauza faptului că o se rostogolise un implant. 

„Am avut implant de 560 de ml și acum am optat pentru 450 de ml. S-a mirat și domnul doctor Pascal Dameh atunci când i-am spus că doresc să-mi micșorez sânii. 

Plus că s-a mai pierdut din glanda mea mamară, care era destul de mare, dar așa era procedura pentru operația aceasta“, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Click!

Simona Trașcă a suferit numeroase intervenții estetice de-a lungul anilor. Unele au fost reușite, altele nu. Blonda s-a operat de opt ori la sân, și-a făcut rinoplastie și fund de braziliancă.

Mai multe