„Mi se rostogolise un implant” Simona Trașcă și-a micșorat sânii! Primele poze cu noile silicoane. La ce a primit interzis timp de o lună?

#Exclusiv Click!

Divelor din showbiz le intră silicoanele la apă! Dupa Bianca Drăgușanu, și Simona Trașcă a luat surprinzătoarea decizie de a-și micșora sânii! Blonda a ajuns, din nou, în aceste zile, pe masa de operație!

Simona Trașcă a intrat la cuțit! După 10 ani, blonda și-a luat inima în dinți și a ajuns, din nou, pe masa de operație a medicului estetician, pentru a-și schimba implanturile vechi. 

Odată ajunsă în cabinetul medicului estetician, Trașcă a luat însă o decizie care l-a uimit și pe doctor: a cerut silicoane mai mici! Fanii sunt contrariați! 

De ce a luat Simona Trașcă decizia drastică de a-și micșora sânii?! „Dacă nu mă operam, ajungeam în scurt timp la Urgență!”

După noua operație estetică suferită, Simona Trașcă a explicat în detaliu, pentru Click!, de ce anume a decis să renunțe la implanturile de 560 ml. Blonda nu a vrut, însă, să dezvăluie încă pentru ce mărime de implanturi a optat de această dată. 

„Pur și simplu, nu am avut încotro! Am tot amânat ani de zile operația până n-am mai avut cum … Am prins frică de operații și de intervenții în general. 

Am și căutat foarte mult un doctor în care să simt eu că am încredere și l-am găsit pe domnul doctor Pascal Dameh, după ce l-am urmărit, din umbră ca să zic așa, să vad exact dacă e pentru mine sau nu!

A fost greu pentru mine să mă văd iar în sala de operații. Nici n-am dormit absolut deloc în noaptea aceea, înainte de operație …

Aveam dureri mari în ultimii ani, pentru că un implant se rostogolea că se lărgire buzunarul. Eu nu am făcut acum 10 ani recuperarea cum trebuie la ultima operație, tot ce nu aveam voie am făcut, toate relele. Am înțeles că, dacă nu mă operam în maxim un an, ajungeam la spital de Urgență.

S-a șocat și doctorul când a auzit că că vreau să-mi micșorez sânii, având în vedere că toate fetele se operează pentru implanturi mai mari, nu mai mici. Eu am vrut să fiu invers! 

Au intrat toți în transă pe rețelele sociale, că vor să știe cât de mult mi-am operat eu sânii. De aceea, nu vreau să spun acum mărimea la cupa sutienului, îi las în suspans!”, a declarat Simona Trașcă, pentru Click!

Dacă la ultima intervenție, din urmă cu 10 ani, nu a respectat deloc restricțiile din perioada de recuperare, ceea ce a dus la rostogolirea ulterioară a implantului, de această dată Simona Trașcă este decisă să nu iasă din cuvântul medicului estetician. 

 „Am primit interzis la sex o lună!”

„Bustiera trebuie să o port 15 zile, nu am voie să umblu deloc la ea. Numai doctorul umblă până îmi scoate firele. Apoi trebuie să o mai port încă șase luni de zile.

Nu am voie să conduc, nu știu cât timp. Șase luni de zile nu am voie să mă expun la soare. 

Nu am voie să fac sex o lună, dar nu este o problemă pentru mine, că deocamdată sunt singură. Asta e ușor de respectat!”, a mai spus blonda, pentru Click!

Are opt intervenții la sâni

Simona Trașcă (43 de ani) a suferit și ea numeroase intervenții estetice de-a lungul anilor. Unele au fost reușite, altele nu. Blonda s-a operat de opt ori la sân, și-a făcut rinoplastie și fund de braziliancă.

Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație

De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, a declarat blonda, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net