Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în 3! Ce destinație superbă au ales

15 august 2024 13:43   Vedete românești

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au plecat împreună cu fiica lor, Josephine, într-o vacanță de vis  în Toscana, Italia. Bineînțeles, nu au lipsit nici prietenii lor, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor și Irina Fodor. Smiley a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare, în care a surprins un moment foarte emoționant între soția sa și fiica lor. De asemenea, a făcut publică o fotografie în care el și Gina apar alături de părinții artistului.

După un program încărcat de concerte, filmări și cântări, Smiley a plecat împreună cu soția sa, Gina Pistol, și fiica lor, Josephine, într-o vacanță de neuitat într-o zonă foarte apreciată de turiști, în Toscana, Italia. Alături de ei au fost și prietenii lor, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor și Irina Fodor.

Momentul mamă-fiică ce i-a înduioșat pe fani

Cântărețul nu i-a uitat pe fani și a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare din escapada de familie. Într-un videoclip a prezentat chiar și un moment special mamă-fiică surprins la apus. Smiley a filmat-o pe soția sa care o ține în brațe pe Josephine și o îmbrățișează, într-un peisaj deosebit, la apus.

Smiley și Gina Pistol nu s-au uitat la bani atunci când au ales această locație exclusivistă. Pentru o singură noapte de cazare la o vilă superbă din Terranuova Bracciolini, o comună din provincia Arezzo, au scos din buzunar peste 8.000 de lei. Costurile de cazare pleacă de la 8.152 de lei pe noapte pentru o cameră superioară și pot ajunge până la 13.794 de lei pentru o suită cu grădină privată.

Smiley și Gina, alături de părinții artistului

De asemenea, astăzi, 15 august, de Sfânta Maria Mare, o sărbătoare extrem de importantă pentru români, artistul a mai publicat o imagine total neașteptată. Smiley apare alături de Gina Pistol, dar și de părinții lui, sărbătorind împreună această zi.

Mai multe