Sora lui Theo Rose i-a „cântat” la nuntă. Momentul emoționant care i-a impresionat pe internauți „Simplitatea nu costă nimic, dar este inestimabilă”

20 octombrie 2024 6:43   Vedete românești

În urmă cu ceva timp, Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele în mare secret, alături doar de familie și nași. Și, deși fotografii de la evenimentul special au apărut abia cu câteva zile în urmă, se pare că și alte vedete au fost prezente. Codin Maticiuc, de exemplu, a publicat un videoclip cu un moment care i-a impresionat pe internauți. Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, i-a cântat la ce pare a fi hora și turta miresei.

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian și-au spus marele „DA” a fost dată chiar de artistă pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile, când a publicat câteva fotografii. Pe lângă eveniment, care a fost unul cât se poate de discret, doar cu familia și nașii, dar și rochia simplă de mireasă pentru care cântăreața a fost extrem de lăudată, au existat și alte momente simple care i-a impresionat pe fani.

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, i-a cântat acesteia la ce pare a fi hora și turta miresei. Fără formație și fără instrumente speciale, Raluca, la rândul ei artistă, i-a încântat cu vocea ei pe cei prezenți, iar fanii nu au ezitat să observe că evenimentul a fost pe cât de simplu, pe atât de special.

„Simplitatea nu costă nimic, dar este inestimabilă”

„Simplitatea nu costă nimic, dar este inestimabilă”, „Într-o lume în care luxul, opulența, chiciul sunt apreciate și căutate, apar acești oameni incredibil de frumoși, de deștepți , educați si cu atât de mult bun gust și bun simț!!”, „Cred că a fost cea mai frumoasă nuntă de vedetă”, „Când e iubire curată, nu e nevoie de lăfăială! Oamenii dragi sufletului și te simți bine oriunde! O frumoasă lecție ne-a dat fata asta”,

„Theo, ai dat dovadă de o simplitate superbă. Le-ai dat clasă la toate vedetele”, „Ce să mai... simplitatea înseamnă frumusețe, înseamnă eleganță, simplitatea unui zâmbet... Exact ceea ce este nevoie, cât mai puțini oameni și de suflet”, „Ce frumos cântă!! Plină de suflet!! Se simte dragostea în voce!! Casă de piatră!”, „Simplitatea, întotdeauna, rămâne atât de curată și inocentă!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la videoclipul publicat de Codin Maticiuc, pe pagina sa de TikTok.

Mai multe