#Exclusiv Click!

Sosia Denisei Manelista, desființată de Ticy, fostul iubit: „E operată toată! E obsedată de ea!”

19 noiembrie 2023 12:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au scurs șase ani de la tragica dispariție a Denisei Răducu, cunoscuta drept Denisa Manelista, iar pe la mormântul solistei bate vântul. Au uitat-o și colegii, și fanii, dar și o bună parte din familie. În schimb, pe TikTok, face ravagii sosia artistei, o tânără care-i seamănă leit! Iată ce spune Ticy, fostul iubit al Denisei, despre adevărata față a sosiei regretatei cântărețe de manele. 

Mioara Lufthansa, nimeni alta decât sosia  regretatei maneliste Denisa Răducu, face furori, la acest moment, pe TikTok. Tânăra este leită Denisa Manelista, cel puțin în pozele din mediul online, și este de profesie pilot. Chipul ei este identic cu cel al regretatei artiste, are până și celebra aluniță de deasupra buzei și nici strungăreața nu-i lipsește. 

Fanii sunt, pur și simplu, șocați de asemănarea izbitoare dintre cele două, însă nu același lucru îl spune și fostul iubit al artistei, producătorul muzical Ticy

Acesta o acuză pe tânără că și-ar fi modificat chipul, apelând la operații estetice, pentru a arăta precum regretata Denisa Răducu. 

„Eu nu știu cine e fătuca asta, am înțeles că e o fană a Denisei, că e pilot! Seamănă cu Denisa?! Păi, seamănă pentru că e operată toată! Nu vedeți ?! Și-a făcut până și aluniță ca a ei, în același loc, și are și pozele modificate în așa fel încât să semene cu ea. 

O știu, pentru că a venit și la mine să-i fac niște piese, ca ale Denisei, să le cânte ea. Este obsedată de ea!”, a dezvăluit Ticy, fostul iubit al Denisei Răducu, pentru Click!, care va scoate o piesă în memoria Denisei, de Sărbători. 

Manelistul Ticy: „Fata asta nici nu a venit la pomana de șase ani a Denisei! Nu era nimeni la cimitir! Bătea vântul!”

Ticy este cel care i-a compus mai toate piesele Denisei Manelista. Artistul a constatat, însă, cu tristețe că, la ultima pomenire de șase ani a regretatei soliste, nici colegii și nici fanii ei, care fac atâta caz de numele ei pe rețelele de socializare, nu au venit să-i aprindă o lumânare.

 „Nu era nimeni pe acolo, la ea, la cimitir. M-am dus eu și cu nevastă-mea, eram singuri pe acolo. 

Nici părinții ei nu erau. Am înțeles că maică-sa i-ar făcut o pomenire cu o săptămână înainte și a plecat apoi la fică-sa (sora Denisei) în Spania. 

Bătea vântul la ea, la mormânt! Nici pe taică-su nu l-am văzut. În schimb, văd acum aceste așa-zise fane, care apar de zor prin presă că vai ce seamănă ele cu ea! 

Ele sunt leșinate doar să arate ca ea, să cânte și ele, să devină cunoscute. În realitate, nu știu ce fane înfocate sunt ele, că nu vin să-i pună o floare sau să-i aprindă o lumânare la cimitir!”, a declarat Ticy, în exclusivitate pentru Click!

Mioara, sosia Denisei: „Vreau să trăiesc viața mea, nu a altcuiva!”

În urma ultimului ei video devenit viral pe Tik Tok, Mioara Lufthansa se plânge însă că, de când fanii o văd în ea pe regretata Denisa Manelista, viața ei ar fi devenit un calvar. 

 „Vreau în continuare să trăiesc viața mea și nu viața altcuiva, nu o spun în nume de rău, dar voi pe TikTok ați început. Că viața mea era liniștită”, a scris Mioara, în secțiunea de comentarii, de pe TikTok. 

Denisa Răducu, răpusă de cancer la ficat în floarea vârstei

Denisa Răducu, alias Denisa Manelista, a fost una dintre cele mai iubite și mai talentate cântărețe de muzică. Artista s-a stins din viață când avea doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, din cauza unei boli necruțătoare, fiind diagnosticată de medici cu carcinom hepatocelular. 

Denisa s-a născut într-o familie de artiști, talentul său muzical fiind descoperit de Florin Pește, unchiul său, la vârsta de doar 14 ani, atunci când a și lansat prima sa piesă „Dacă pozele ar vorbi”, de pe albumul de succes „Unde ești?”.

Mai multe