Steliano Filip, tătic pentru a doua oară! Cea de-a doua soție i-a oferit o fetiță

12 octombrie 2024 7:19   Vedete românești

Steliano Filip este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru a doua oară. Fotbalistul, care în urmă cu un an s-a căsătorit regilios cu Fiviane, este tot tătic de fată. Aflați din rândurile de mai jos ce nume au ales pentru bebelușă. 

Viața fostului fundaș s-a schimbat radical în urma divorțului care a avut loc acum trei ani de fosta soție, Bianca Marina. Cei doi sunt părinții unei fetițe minunate, pe nume Anais Sophie. Și-a refăcut viața în brațele frumoasei Fiviane, care i-a devenit soție și l-a făcut tătic de două fetițe. 

Steliano Filip și Fiviane, din nou părinți de fetiță

Pe contul personal de Instagram, fotbalistul a dat vestea cea mare în urmă cu doar câteva zile, joi, 10 octombrie 2024. Fanii acestuia au fost în extaz și i-au transmis doar gândurile lor bune. 

„Binecuvântat! Mulțumesc, Doamne!”, este mesajul în care Steliano Filip anunță venirea pe lume a fiicei lui, care s-a născut la ora 11:11, are 52 de cm și 3.080 kg. Steliano și Fiviane au decis că cea mică se va numi Jessica Sofia. 

Steliano și Fiviane au avut o nuntă de vis! 

Jucătorul de fotbal și-a refăcut viața cu Fiviane, femeia care l-a făcut tătic recent. Cei doi s-au căsătorit religios în decursul anului trecut, nunta lor fiind un eveniment care a luat cu asalt lumea mondenă. 

Mireasa a optat pentru o rochie rafinată și elegantă, fără  având un decolteu generos. Coafura și machiajul au fost simple, dar grațioase și elegante, punând în valoare frumusețea ei și măiestria rochiei de mireasă. Alături de ei în ziua cea mare au fost persoane dragi și apropiate.

„Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă”, declara fotablistul, la acea vreme. 

Mai multe