#Exclusiv Click!

Tatăl lui Jador, reacție categorică vizavi de disputa dintre artist și Maria Lungu: „Fiul meu a plecat acolo...”

26 ianuarie 2024 10:53   Vedete românești

Tatăl lui Jador (28 de ani), este trup și suflet alături de fiul său! Îndrăgitul artist de muzică de petrecere a reușit să își facă părinții mândri, de fiecare dată, atunci când vine vorba de rezultatele din cariera sa. Contactat de Click!, Romeo Dumitrache și-a spus părerea cu privire la situația conflictuală a fiului său cu Maria Lungu, concurentă din tabăra „Războinicilor”.

Gurile rele spuneau, în spațiul public, că Jador riscă să fie descalificat din competiția din Republica Dominicană, după ce a luat-o prin surprindere pe Maria Lungu și a aruncat-o în apă iar aceasta a început să plângă. Însă, în ciuda tuturor zvonurilor apărute, tatăl lui Jador ne-a spus că, după părerea lui, a fost doar o joacă de copii, nimic mai mult.

„Mă uit de fiecare dată la emisiune, cum să nu. Fiul meu a plecat acolo cu gândul să ia marele trofeu. Așa a fost de mic, de când îl știu, un băiat care să își depășească limitele...să facă și ce nu poate să facă. Cât privește acea situație în care Jador a luat-o pe Maria în brațe și a aruncat-o în apă eu zic că el a vrut să facă doar o glumă, nu a făcut nimic intenționat. Am impresia că ea era deja lovită la acel picior de pe traseu. Eu așa țin minte. Că avuse un cârcel. Nici Maria nu a făcut nimic intenționat sau cu o strategie anume. Este fată, este mai sensibilă”, a spus pentru Click! Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador.

Trofeul și premiul, o miză importantă

Atunci când are ocazia, între pauzele, dintre rundele sportive, Jador nu ezită de fiecare dată să le spună tuturor că a venit decis de acasă, din România, să câștige marele trofeu “Survivor all Stars” și marele premiu de 100.000 de euro.

„Când a plecat de acasă ne-a zis că dacă o să câștige marele premiu o să dea toți banii la copiii săraci. Nu vrea casă să își ia pentru că are case. El e un băiat foarte sufletist”, a mai spus pentru Click! tatăl artistului.

Mai multe