Theo Rose și Anghel Damian, escapadă în doi. Unde au plecat: „Extraordinar!”

7 iulie 2024 14:55   Vedete românești

Theo Rose și Anghel Damian au decis să fie discreți cu relația lor și, mai cu seamă, în ceea ce îl privește pe micuțul Sasha. Însă, atunci când se ivește ocazia, cei doi îndrăgostiți petrec timp împreună. De data aceasta, au avut o nouă escapadă. Au ajuns în Danemarca!

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar în urmă cu un an, au devenit părinții unui băiețel. De atunci, atât viața lor, cât și relația lor de cuplu, s-au transformat complet. Artista a dezvăluit că, în această perioadă, fiul ei se agață de orice, cade sau se lovește, iar aceste momente, deși normale, o preocupă foarte mult și îi consumă din energie.

Însă, atunci când se ivește ocazia, ea și Anghel Damian reușesc să facă și câte o escapadă în doi. Recent, cei doi îndrăgostiți au dat o fugă până în Danemarca, acolo unde a avut loc un concert Pink. Fiind extrem de activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii momente din viața ei, Theo a publicat mai multe imagini și videoclipuri de la concert.

„Extraordinar!”

Extraordinar!", a scris Theo Rose în descrierea unui filmuleț publicat pe contul său personal de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Nu este prima dată când cei doi îndrăgostiți merg împreună la un concert. Ea și Anghel Damian au mers la un concert Jessie J, cu ceva timp în urmă, iar, la momentul respectiv, Theo Rose povestea că a izbucnit în lacrimi în momentul în care cântăreața internațională a cântat piesa „Sunflower”, piesă pe care a scris-o special pentru copilul ei.

„Aseară am trecut prin toate stările, cu ea, împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, mândră rău. Nu am auzit așa un performance live, improvizat. Erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. A fost atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales”, spunea atunci artista.

Mai multe