Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose, a împlinit un an! Mesajul emoționant pe care l-a postat artista: „Mami, ești făcut din iubire...”

Ultima actualizare:

Sasha a împlinit un an, iar Theo Rose este mai fericită ca niciodată! Artista este cea mai fericită mămică și nu ezită să arate acest lucru cu fiecare ocazie. În urmă cu un an, viața ei s-a schimbat complet atunci când a adus pe lume primul său copil. De atunci trăiește o fericire continuă, fără limite. Iată mesajul superb pe care l-a postat artista de ziua băiețelului.

banner theo rose png

Fiul lui Theo Rose a împlinit un an! Mesajul emoționant pe care l-a postat artista

Sasha Ioan este cel mai iubit copil, iar asta se vede. În urmă cu un an devenea mare minune din viața lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, iar de atunci cei doi părinți își duc viața pe culmile dragostei și bucuriei. Cei doi nu ezită niciodată să posteze imagini cu băiețelul care crește atât de frumos sub privirile lor. Timpul a trecut foarte repede și iată că astăzi Sasha împlinește un anișor. Cu această ocazie Theo a postat un mesaj deosebit de emoționant pe rețelele de socializare.

Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!” a fost mesajul postat de artistă alături de un clip emoționant cu Anghel și Sasha.

Theo își dă toată silința să fie cât mai aproape de băiețelul său, însă este și foarte ocupată cu proiectele pe care le desfășoară. De la spectacole și studio fuge la campanii și alte evenimente, însă mereu își face timp pentru puiul său. Chiar și atunci când este departe de băiețel, Theo este tot timpul cu gândul la el, iar asta a declarat și în exclusivitate pentru Click!

Sun întruna. Ca mama... Ai mei, având o vârstă sunt și ușor atehnici. Tata, săracul, se chinuie să găsească butoanele, „de unde răspund, pe ce apăs aci”... Am reușit într-un final să îi învăț, tocmai ca să pot să țin legătura cu copilul dar îi sun întruna, râd cu el la telefon, mă joc de la distanță, mi-e dor de el tot timpul dar nu am ce să fac!”, a spus Theo Rose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
generalul dan grecu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net