Theo Rose, șocată după ce a mers în toaleta unei benzinării: „Se vedeau ca*****e”

10 octombrie 2024 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artist sau om de rând, fiecăruia dintre noi ni s-a întâmplat ca cel puțin o dată în viață să avem parte de momente stânjenitoare atunci când intrăm în băile din benzinării. Theo Rose nu a fost nici ea ferită de așa ceva. Amuzată, artista a povestit ce i s-a întâmplat când a mers la baia unei benzinării. 

Theo Rose, de departe una dintre cele mai cunoscute și mai iubite cântărețe, reușește mereu să pătrundă în inimile fanilor cu sinceritatea sa. Cântăreața are o comunitate mare de urmăritori care îi ascultă cu deosebită atenție pățaniile de care are parte, majoritatea dintre ele fiind de-a dreptul amuzante. 

Theo Rose, situație de-a râsul-plânsul într-o benzinărie din România 

Invitată în podcastul lui Bursucu', iubita lui Anghel Damian a povestit, amuzată, cum în toaleta unei benzinării a crezut că a intrat în toaleta bărbațiilor. Șocată după ce le-a văzut zonele intime, artista și-a dat seama că nu greșise toaleta, ci doar bărbații nu au închis ușa. 

„Eu aveam nevoie la toaletă la doamne, bineînțeles. Ca să ajung, treceam printr-un hol: era ușa de la toaleta bărbaților deschisă larg, trântită de perete, și bărbații cu pisoarele erau orientate tot așa, spre față, de îi vedeai pe ei în toată splendoarea, ca*****e. Păi și ce? Am dat să fug când am văzut. Eu m-am gândit că deja am intrat în baie la ei, că se vedea că mai era o ușă până la pisoare. Și dă-i, fugi! 

Și domnul de la pază care era în urma mea, a zis: <<Aici, domnișoară, aici? Ce te panichezi, n-ai mai văzut?>> Și zic: Păi închideți, bre, ușa la băieții ăștia. Nu-i vedeți că-i vedem aici? Vedem toate în baie la bărbați” - a fost pățania artistei, pe care a povestit-o printre hohote de râs. 

Theo Rose, abordată de un grup de tineri într-o benzinărie

Artista povestea într-un interviu mai vechi cum i s-a întâmplat să fie abordată de un grup de tineri în timp ce alimenta mașina. Cu toată că altă fată în locul ei s-ar fi putut speria, cântăreața a tratat întreaga situație cu mult curaj și amuzament: 

„E extraordinar ce mi se întâmplă mie. Poate în niște situații în care alte fete s-ar simți amenințate de anumite abordări eu sunt foarte confortabilă. De exemplu, eram într-o benzinărie. Alimentam și în dreptul mașinii mele a oprit o mașină cu băieți.

Poate altă fată s-ar fi speriat. Nu a fost deloc așa, nu era nimic de speriat. Am deschis geamul și i-am întrebat: „Ce faceți, mă?. Au zis și ei: „Ce faci Theo, un’ te duci?”. „Merg la concert la Focșani”. „Hai bine, dacă se ia cineva de tine, ne zici!”.

Cred că eu, de fapt, fiind așa cum sunt eu mi-am creat o relație foarte apropiată cu publicul. Mi-am asigurat spatele. Mă simt în siguranță pe unde merg. E foarte probabil să nu fie doar așa, că or fi și oameni care nu mă plac, dar sunt în confort peste tot. Am fost mereu așa deschisă, oamenii mă văd normal. Mă văd ca pe un om simplu și asta îmi spun oamenii cel mai des, că sunt o fată normală”, a spus vedeta, pentru Fanatik.

Mai multe