TikTokeriță celebră, însărcinată cu primul copil. A fost cerută în căsătorit în urmă cu doar câteva luni

31 ianuarie 2024 15:51   Vedete românești

Una dintre cele mai cunoscute TikTokerițe de la noi se pregătește să devină mamă peste doar câteva luni. Vestea cea mare a fost dată în urmă cu doar câteva zile, cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani. 

Lorena Șerban, căci despre ea este vorba, așteaptă cu nerăbdare alături de partenerul ei de viață, Sebi, să își țină copilul în brațe. Tânăra care face parte din portofoliul de content creators al agenției Squad Influencers și-a anunțat comunitatea că în curând viața ei se va schimba în și mai bine. 

Lorena Popa se pregătește să devină mamă 

Marele anunț a fost făcut de TikTokeriță prin intermediul unui videoclip postat pe Instagramul ei, în care apare cu burtica de gravidă și cu următorul mesaj: 

„23 de săptămâni, pe 23 ianuarie 💞

Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată.

Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană.

Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem.

Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat”, a fost mesajul emoționant al Lorenei Șerban. 

Lorena și Sebi, pregătiți să devină părinți

Dorința Lorenei Șerban de a deveni mamă a crescut în intensitate din momentul în care l-a cunoscut pe Sebi. Ambii au știut că doresc să aibă un copil și s-au bucurat nespus de mult la aflarea acestei vești. 

„De când formez un cuplu cu Sebi, mi s-a confirmat faptul că dorința mea de a deveni mama crește de la o zi la alta, iar când am aflat că sunt însărcinată am fost tare fericiți amândoi. Mi-a fost greu să țin secretul atâtea luni, dar astăzi vreau să mă bucur alături de voi de această perioadă specială”, a mai spus tânăra, potrivit Pro TV

Mai multe