#Exclusiv Click!

Totul despre posibila relație dintre Syda și Raluca Paraschiv! Un apropiat i-a dat de gol

7 august 2023 13:17   Vedete românești

După ce au apărut informații în spațiul public cum că Bogdan Ionescu alias Syda ar fi curtat-o pe focoasa brunetă, Raluca Paraschiv, la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica gurile rele au început să vorbească. Surse apropiate din anturajul celor doi ne-au oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

În urmă cu câteva săptămâni un zvon cum că Bogdan Ionescu și Sheila, femeia cu care credea că o să își petreacă tot restul vieții împreună, s-au despărțit era să facă înconjurul presei tabloide. Informația începea să se adeverească de la o zi la alta.

Ba mai mult, la finalul săptămânii trecute, mai exact vineri seară, Bogdan Ionescu alegea să onoreze invitația la nuntă a Mariei Constantin și a partenerului său de viață. Se pare că afaceristul s-a amorezat, atunci, de o altă domniță cu forme apetisante din showbiz-ul românesc... și anume Raluca Paraschiv. Gurile rele au spus că cei doi ar fi venit împreună la nuntă, că ar forma deja o posibilă relație de iubire secretă, mai ales că Bogdan i-a dat și dedicație brunetei, de față cu toată lumea, atunci când a cântat Adrian Minune.

„Este adevărat că Bogdan a stat la masa de lângă Raluca și că i-a făcut o dedicație în timp ce cânta Adrian Minune dar în rest nimic mai mult. Ea a stat la masă cu Kamara, Marian Drăgulescu, cu DJ-Harra. Ei doi au mai vorbit, acolo la nuntă, dar nu au fost împreună la nunta Mariei...mă refer ca și cuplu

Bogdan a venit singur 100% și a stat la masă între Vica și Gabi Bădălău. Deci nu are cum să fi fost cu cineva. Nu știu dacă s-a combinat sau nu cu cineva acolo. Nu știu mai multe”, au declarat surse apropiate din anturajul celor doi pentru Click!

Click! spune

Bogdan Ionescu și Sheila, de origine turcă, s-au căsătorit în anul 2020, iar ceremonia a fost una desprinsă parcă din povești. Cei doi, pe atunci, organizaseră o petrecere extravagantă la cel mai scump palat din Istanbul, iar cei prezenți s-au putut delecta cu delicatese culinare și cu băuturi alcoolice fine. Sheila se înțelegea de minune cu copiii pe care Bogdan Ionescu îi are din fosta căsătorie cu Elena Băsescu: Sofia și Traian Junior.

Mai multe