Julie Mayaya, transformarea miraculoasă a fostei câștigătoare de la «Vocea României». A slăbit și este superbă

14 martie 2022 21:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta câștigătoare de la ,,Vocea României", Julie Mayaya, a trecut printr-o transformare uluitoare. Cântăreața care i-a impresionat pe jurați cu vocea ei puternică arată ca o adevărată divă, după ce a slăbit mai multe kilograme.

Julie Mayaya, în vârstă de 36 de ani, este tânăra de origine congoleză, crescută în Iași, care a câștigat sezonul doi din show-ul ,,Vocea României".

Cântăreața s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată congolez, iar în 2012 a luat cu asalt scena de la «Vocea României», unde a lăsat juriul și publicul mut de uimire cu vocea ei, demnă de o adevărată divă. 

Cel care a susținut-o cu toată convingerea de-a lungul competiției, a fost Horia Brenciu, cel mai dificil dintre jurați și cel care s-a declarat absolut impresionat de talentul mulatrei Julie Mayaya. 

La aproape 10 ani de la debutul artistei la «Vocea României», cântăreața arată complet schimbată. Julie Mayaya a slăbit extraordinar de mult și este aproape de nerecunoscut. Tânăra are acum o siluetă de invidiat, iar drept dovadă stau chiar imaginile de pe conturile de socializare, unde își etalează trupul superb și stilul vestimentar unic. 

Ultima ei apariție la TV a fost în 2021, în cadrul show-ului iUmor, unde a făcut o mare surpriză juraților, când a apărut pe scenă și a interpretat o piesă a Tinei Turner. Atât Mihai Bendeac cât și Delia au rămas muți de uimire datorită prestației live impecabile a mulatrei. 

Julie Mayaya a susținut și un concert tribut în cinstea lui Tina Turner, în 2021, în cadrul căruia a interpretat piesele memorabile ale legendarei artiste.

Julie Mayaya a câștigat 100.000 de euro la Vocea României

Julie Mayaya a fost revelația sezonului doi de la «Vocea României», unde și-a demonstrat talentul incontestabil pe scena show-ului și a devenit preferata lui Horia Brenciu. Julie Mayaya a câștigat premiul cel mare de la «Vocea României», 100.000 de euro si un contract cu Universal Music Romania.

Julie Mayaya a fost încurajată de prietenii ei să se înscrie la audițiile pe nevăzute de la «Vocea României» și a reușit din prima să întoarcă scaunele celor patru jurați după ce a interpretat piesa Hurt a Christinei Aguilera. 

După ce i-a uimit pe români cu vocea ei, Julie Mayaya a plecat în Africa, pentru a împărtăși  tatălui ei experiența pe care a trăit-o în cadrul concursului. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe