#Exclusiv Click!

Trucurile de frumusețe ale Olgăi Bălan, solista care și-a micșorat sânii din cauze medicale. Ce are zilnic în meniu: „Ajută în stările de epuizare”

15 iulie 2025 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Olga Bălan, numită și solista cu cei mai mari sâni naturali, din România, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, trucurile ei de frumusețe. Artista duce și un stil de viață sănătos, laptele de migdale fiind nelipsit din meniul ei zilnic.

Cum își păstrează tenul mătăsos: „Feliile de castraveți cruzi fac minuni”

Mai ales vara, pe vreme caniculară, Olga Bălan este foarte atentă la alimentație:

„Eu și iubitul meu, Dragoș, avem grijă să ne hidratăm foarte bine, să mâncăm multe salate, am eliminat prăjelile și grăsimile. iar seara mai facem plimbări prin parc, în aer liber.

Nu ne lipsește din meniu însă laptele de migdale, făcut în casă, extrem de hrănitor și de sănătos, ajută în stările de oboseală, de epuizare. Atenție, însă, cei alergici la nuci, la migdale, nu au voie să îl consume”, a menționat Olga Bălan, exclusiv pentru Click!

Mască naturală pentru ten din miere și banane 

Olga Bălan, actrița care a făcut un rol genial în pelicula „Paradisul în direct”, ne-a dezvăluit și micul ei truc pentru ten:

„Mai întâi fac o exfoliere, cu puțină cafea râșnită, după care aplic pe ten o mască naturală, din banane, miere, ulei de măsline și ulei de cocos. O las câteva minute pe față, apoi clătesc tenul cu apă călduță. În alte zile folosesc felii de castraveți cruzi, le pun pe față și în jurul ochilor, hidratează foarte bine și catifelează pielea. Feliile de castraveți cruzi fac minuni”.

Cum se prepară rapid laptele de migdale, produsul alimentar nelipsit din meniul solistei?

 Trebuie să atragem atenția că nu oricine poate consuma laptele de migdale, foarte multe persoane fiind alergice. Iată modul de preparare:

Ingrediente: un pahar de 250 g de migdale, 1 litru de apă, scorţişoară, miere, vanilie, cacao, după gust.

Mod de preparare: Seara, puneţi migdalele în apă, ca să se înmoaie. Dimineaţa, scurgeţi apa rămasă şi turnați migdalele într-un blender. În zece minute, laptele este gata! Puteți să-l amestecați cu scorțișoară, vanilie, cacao și miere, după gust. Se consumă două cești de lapte de migdale pe zi sau după recomandarea terapeutului. Pulpa migdalelor rămasă după prepararea laptelui nu trebuie aruncată, putând fi folosită la prepararea unor creme.  

Migdalele conțin fosfor, potasiu și Vitamina E. Diminuează stările de oboseală

 Migdalele, în cazul în care aveți voie să le consumați, sub diverse forme, sunt, de altfel, benefice pentru organism. Conțin: acid folic, potasiu, Vitamina E, grăsimi mononesaturate de tip Omega 3,6,9, benefice pentru inimă, dar și magneziu, care ajută în caz de oboseală și de extenuare.

De asemenea, cantitatea semnificativă de acizi graşi esenţiali Omega 6 şi de fosfor, prezentă în compoziţia migdalelor, contribuie la dezvoltarea și la buna funcţionare a creierului.

     De ce a decis să-și micșoreze bustul impozant: „Era o situație medicală”

Artista Olga Bălan a fost nevoită să-și micșoreze bustul natural impozant, din cauza durerilor insuportabile de coloană:

„M-am operat în 2012, în Italia. Intervenția a fost gratis, pentru că sânii imenși îmi afectau coloana vertebrală, era o situaţie medicală, nu estetică. Doar aici în România se plătește pentru aşa ceva. Însă, medicul nu a vrut să taie din ei foarte mult, cât aș fi vrut eu, ci cât a considerat că e bine, în funcție de statura și de conformația mea”, a explicat ea, pentru Click!

Mai multe