Olga Bălan și-a tot amânat căsătoria: "Nu am vrut să spunem «DA» cu masca pe față"

image
A venit în România împreună cu iubitul ei, Dragoş Zaharia

Actrița și cântăreața Olga Bălan a revenit în țară la începutul lunii august, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia, fotograf și grafician. Cei doi au făcut în martie trei ani de relație și până acum și-au amânat oficializarea relației de mai multe ori.

Olga Bălan și iubitul ei, Dragoș Zaharia, și-au amânat de mai multe ori oficializarea relației lor. În martie au împlinit 3 ani de când sunt împreună, însă au plecat în Italia, la Roma, unde actrița și cântăreața noastră deține un apartament. La începutul lunii august ei au venit în București, pentru mai multe proiecte. Se înțeleg foarte bine, însă nu au dorit să se căsătorească cu mască pe față, au sperat că pandemia va trece, însă i-a încurcat. ”Pe 27 martie am sărbătorit 3 ani de când suntem împreună, urma să ne căsătorim, dar am amânat din cauza pandemiei. Nu am vrut să spunem «DA» la starea civilă cu masca pe față. Eu cred că noi doi suntem suflete pereche. Amândoi suntem artişti, ne respectam reciproc, având aceleaşi concepţii de viaţă. Sperăm să treacă această nebunie, să ne putem căsători așa cum ne dorim, iar Dumnezeu să așeze lucrurile cum știe el mai bine”, spune Olga Bălan pentru Click!

A fost prezentă la Gala UCIN

Anul trecut, artista a filmat la Napoli pentru filmul „Bine aţi venit în casa Esposito”, subiectul şi scenariul aparţinând lui Gianluca Ansanelli. Rolul jucat de româncă este unul de guvernantă, iar filmul s-a lansat deja pe piaţă. Pentru că regizorului i-a placut numele ei, aşa o cheamă şi în film şi nu e prima dată când se întâmplă acest lucru, ne-a povestit amuzată actriţa.

“Până acum am făcut diverse roluri, unele pozitive, altele negative. În acest film mă numesc chiar Olga şi sunt o guvernantă foarte dură şi chiar răutăcioasă. Filmul s-a lansat deja în cinematografele din Italia”, ne-a declarat OlgaBălan. Filmul a fost prezentat la Festivalul de film de la Monte Carlo în mai 2021, iar pe 22 septembrie el s-a lansat în toate cinematografele din Italia. Luni (20 septembrie), actrița a fost prezentă la Gala UCIN și a întors privirile cu frumusețea ei. Olga s-a bucurat să-și revadă colegii de breaslă.

Citește și:

Solista Olga Bălan, din nou acasă după doi ani: «În Italia e haos. S-a instaurat ura între vaccinați și nevaccinați»

Olga Bălan, calvar cu sânii imenşi. I-a cerut doctorului să-i taie mult din ei

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu