#Exclusiv Click!

Uite ce talent ascuns are fiul Alinei Radi! Artista l-a dat de gol

30 noiembrie 2023 16:24   Vedete românești

„Aschia nu sare departe de trunchi”! Este o vorbă din popor care i se potrivește perfect fiului Alinei Radi (34 de ani), Dario (8 ani). Contactată de Click!, fosta concurentă de la “Survivor România 2023” ne-a mărturisit că puștiul său are voce și este atras de domeniul artistic.

„Urmează ca în perioada următoare să lansez o colindă cu băiețelul meu. Prima noastră colindă împreună și prima lui piesă. Dario se lansează în muzică. Îi place mult să cânte, mai cântă prin casă, l-am auzit de multe ori și m-am gândit că cel mai bine este să îi îndrum pașii spre această meserie.

Mi-a zis că vrea să fie cântăreț. Bine, ce e drept el o zi vrea, două nu vrea, dar este tipic vârstei. Eu presimt că el o să fie artist. O să trăim și o să vedem cu toții că ce eu simt ca mamă nu greșesc”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Nașă de botez

Artista de muzică de petrecere a avut în această vară foarte multe evenimente, așa că banii nu au întârziat să apară. Prin urmare, în semn de mulțumire pentru ce i-a dat Dumnezeu, Alina o să îi creștineze, peste câteva luni, copilul unei prietene cu care are o relație foarte specială:

„Peste câteva zile urmează să plec la Viena cu viitorii mei fini pentru că la anul o să le creștinez copilul. Trebuia să plec astăzi dar nu am putut pentru că mi-am luat de cântat pe 1 decembrie așa că mă duc pe 2. Finii mei au plecat deja iar eu cu Dario și părinții prietenei mele o să plecăm împreună la începutul săptămânii viitoare”, a mai spus Alina Radi pentru Click!

Click! spune

Alina Radi s-a izbit de probleme serioase încă de tânără! Artista de muzică de petrecere a rămas, la vârsta de 23 de ani, însărcinată cu un bărbat însurat, mai exact cu soțul prietenei sale, de care s-a și separat. În prezent, artista își crește singură băiatul.

Mai multe