Uite ce a făcut Alina Radi pentru a avea un păr atât de lung! Nu o să îți vină să crezi

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani) este una dintre cele mai sexy artiste de muzică de petrecere din Timișoara. Prezentă miercuri seară la cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week, șatena ne-a mărturisit cum i-a crescut atât de lung părul într-un timp atât de scurt.

„Nu am vreun truc pentru păr. În general când se termină sezonul și se termină evenimentele încerc să folosesc placa de păr cât mai puțin posibil și atunci mai bag tot felul de tratamente în păr, dar vreau să îți spun că tot ce este natural: gălbenuș de ou, ulei de măsline, dar și muștarul sunt foarte bune. Eu doar cu chestii naturale mă dau. Am folosit și produse foarte scumpe și vreau să spun că nu mi-au fost de folos.

Îmi pun muștar sau gălbenuș de ou în păr atunci când nu ies din casă, dar în general iarna îmi pun. Iarna îmi fac cocul acela de mămică cu tot amestecul acela cu de toate și stau așa cu el. A doua zi mă clătesc și îmi pun iară și fac asta aproape în fiecare zi.

De exemplu fac o săptămână așa după care o săptămână pauză după iar îmi pun tratamentul natural în păr și tot așa...chiar mi-a crescut părul. Toată lumea mă întreabă ce îi fac de mi-a crescut părul atâta. Mai ales că eu nu am luat medicamente pentru păr, deci doar strict ce ține de natural”, a declarat Alina Radi, în exclusivitate pentru Click!, la evenimentul Timișoara Fashion Week organizat de Rodica Costea.

Artista a slăbit zece kilograme

Fosta concurentă din ultimul sezon, de la „Survivor România 2023”, care a făcut parte din echipa Războinicilor s-a întors cu o ambiție enormă din Republica Dominică, după două săptămâni de junglă...și anume aceea de a slăbi.

„Am slăbit zece kilograme după ce am venit din competiție și am încercat după eliminarea mea din competiție să mănânc cât mai puțin. M-am abținut foarte mult de la mâncare, am avut și ceva probleme din cauza asta. Provocam tot felul de stări tocmai din cauza faptului să nu mă îngraș înapoi. Mi-a plăcut foarte mult de mine cum arăt acum și nu mi-am mai dorit să revin la kilogramele pe care le aveam”, a mai spus pentru Click! artista.

Click! spune

Alina Radi (34 de ani) este o artistă de muzică de petrecere din Timișoara! În 2015, cântăreața a devenit mama unui băiețel, Dario. Bărbatul cu care a ales să facă acest copil, a fost nimeni altul decât soțul celei mai bune prietene ale sale. Idila lor amoroasă nu a rezistat prea mult, deoarece acesta s-a reîntors în brațele fostei soții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net