Alina Radi nu vrea să audă de căsătorie! Uite ce spune vedeta

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani) este una dintre cele mai apreciate și căutate artiste din zona Timișoarei atunci când vine vorba de nunți, botezuri și cumetrii, însă vedeta se pare că nu prea are noroc în dragoste. Contactată de Click!, artista și fosta concurentă de la Survivor România ne-a mărturisit că nu se vede măritată.

Alina Radi a luat o palmă dură de la viață! Destinul a făcut în așa fel încât să se îndrăgostească de soțul celei mai bune prietene ale sale cu care are și un copil, pe micuțul Dario, de opt anișori, dar pe care acum îl crește singură, deoarece bărbatul a ales să se întoarcă la soția sa.

Acest eșec emoțional se pare că a făcut-o pe Alina Radi să excludă total, din viitorul său, o posibilă nuntă.

„Nu sunt nici pro nici contra măritișului doar că nu prea cred în așa zisa <căsătorie>. Mi se pare că mulți o fac din cauza fricii de singurătate ori să fie în rând cu lumea. O hârtie nu te ține legat de nimeni. Am un copil frumos și sănătos, sunt ok așa cum sunt.

Căsătoria nu face parte din planurile mele de viitor. Nu cred că aș putea jura într-o Biserică <iubire veșnică> cuiva și nici să îl cred pe acela de lângă mine pentru că suntem oameni și oamenii sunt schimbători. Dacă fac ceva pentru omul de lângă mine vreau să fac pentru că așa simt. Sunt necăsătorită, fericită și am un copil minunat pentru care să muncesc”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Click! spune

Alina Radi (34 de ani) este o artistă de muzică de petrecere din Timișoara! În 2015, cântăreața a devenit mama unui băiețel, Dario. În trecut cântăreața s-a iubit și cu milionarul Nick Rădoi relație care nu s-a concretizat în niciun fel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net