Unde va fi înmormântată Maria Ciobanu. Artista și-a pregătit deja locul de veci

17 august 2024 11:03   Vedete românești

Maria Ciobanu, în vârstă de 86 de ani, și-a pregătit deja locul de veci. Artista de muzică populară dorește să fie înmormântată pe meleagurile natale, unde își dorm somnul de veci și alte vedete autohtone care au marcat multe generații. Mormântul cântăreței este la umbra unui tei, nu departe de cavoul lui Ion Dolănescu.

Îndrăgita artistă Maria Ciobanu s-a pregătit din timp pentru ziua în care va părăsi această lume. Celebra cântăreață de muzică populară și-a achiziționat un loc de veci în Cimitirul Bellu din București, pe Aleea Artiștilor, sub un tei, în vecinătatea altor nume importante ale culturii române. În apropiere sunt înmormântați regretații Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică. În capătul aleii își doarme somnul de veci Ion Dolănescu, iubirea din tinerețe a Mariei Ciobanu, ajunsă la vârsta de 86 de ani.

Maria Ciobanu vrea să fie lângă Ion Dolănescu

Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a declarat, pentru viva.ro, un paznic din Cimitirul Bellu.  

La vârsta de 27 de ani, Ion Dolănescu a întâlnit-o pe Maria Ciobanu în timpul unui turneu. Deși era căsătorit, artistul nu a putut rezista farmecului interpretei de muzică populară, iar vedeta s-a îndrăgostit de el. Din rodul iubirii lor a venit pe lume fiul lor, Ionuț Dolănescu. Cu toate că cei doi au avut o relație intensă și în ciuda faptului că au făcut o nuntă în 1971, nu au reușit să-și oficializeze legătura. În ciuda faptului că deveniseră unul dintre cele mai iubite cupluri de interpreți de muzică populară, cei doi au ajuns să meargă pe drumuri separate.

De mai bine de patru decenii, Maria Ciobanu este măritată cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al regretatei Ileana Sărăroiu. Cei doi locuiesc de ani buni în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles, împreună cu Camelia Filip, fiica mai mică a interpretei.

Mai multe