Angajări la foc continuu! 500 de noi locuri de muncă la o fabrică din România. Se află la 2 ore distanță de București

O companie americană specializată în producţia de echipamente electronice se extinde în Brașov, astfel se caută 500 de noi locuri de muncă în regiune. Ca urmare a extinderii, compania angajează tehnicieni, operatori de mașini și ingineri electroniști și mecanici.

500 de noi locuri de muncă în Brașov Foto: Shutterstock
500 de noi locuri de muncă în Brașov Foto: Shutterstock

Fabrica își mărește capacitatea de producție 

Benchmark Electronics a sărbătorit deschiderea extinderii pe 25 iulie și este acum pregătită să susțină cererea determinată de clienți. Sectoarele cheie de piață deservite includ industria medicală și semiconductorilor. 

„Benchmark Brașov, alături de Benchmark Almelo, servește drept inima și sufletul operațiunilor noastre europene și suntem încântați să ne extindem amprenta de producție, să adăugăm capacitate pentru a servi mai bine clienții noștri actuali și să susținem interesul ridicat din partea noilor clienți care doresc să își regionalizeze producția în Europa”, a declarat Jeff Benck, președinte și CEO al Benchmark. 

Se caută tehnicieni, operatori de mașini și ingineri electroniști și mecanici

CEO-ul continuă să spună că noul spațiu va oferi echipelor de producție și inginerie ale companiei spațiu amplu pentru extinderea operațiunilor în Europa de Est, aducând în același timp mai multe locuri de muncă bine plătite la Brașov.

Extinderea de la Brașov face parte dintr-o strategie mai largă a Benchmark de a crește capacitatea de producție la nivel global prin valorificarea facilităților sale actuale, pe măsură ce tot mai mulți clienți caută să își diversifice strategia de producție și să aibă produse construite mai aproape de consumul final al pieței. Ca urmare a extinderii, compania este în căutare de angajați, inclusiv tehnicieni, operatori de mașini și ingineri electroniști și mecanici.

Unde se află mai exact fabrica 

Unitatea de producţie a companiei Benchmark Electronics România, subsidiara locală a grupului american Benchmark, este amplasată în Parcul Industrial Braşov, situat la 7 kilometri de oraşul Braşov.

Benchmark Electronics România, care deține o fabrică la Ghimbav, a finalizat anul 2023 cu un profit net de 21,1 milioane de lei (aproximativ 4,3 milioane de euro), mai mic cu 48,8% faţă de anul precedent, conform datelor publice. Benchmark Electronics România a ajuns anul trecut la un număr mediu de 937 de angajaţi, cu 30 de oameni mai mult decât în anul precedent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net