Vești deloc îmbucurătoare despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci! „Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor”

1 august 2024 7:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Membrii trupei Phoenix au transmis un mesaj dureros despre starea de sănătate a colegului lor de breaslă, Nicu Covaci. Aceștia au mai anunțat faptul că tratamentul postoperatoriu al artistului „nu s-a putut finaliza din cauza complicaţiilor” și că „lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine.”

În vârstă de 76 de ani, Nicu Covaci a început să aibă probleme de sănătate în luna martie, atunci când îi amorțea fața și avea probleme cu vederea. Și-a făcut un RMN și a descoperit că are o tumoră pe creier. 

„Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine”

Artistul a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara în data de 22 martie, fiind supus unei operații pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş. Din păcate, tratamentul postoperatoriu nu a dat roade așa cum ar fi trebuit. 

„Salutare, oameni frumoși! Spuneam, acum puțină vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndatā ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat. Și așteptat...

Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții! Vom reveni, pe măsură ce situația va suferi modificări.

Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă!

Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând! Fie să renască!”

Nicu Covaci: „Dacă mă ridic în picioare amețesc”

Cu câteva luni înainte de operație, Nicu Covaci a oferit un interviu în care a vorbit despre problemele sale de sănătate și cum a încercat să găsească ajutor în spitalele din afara țării. 

„Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine.

Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…”, a declarat Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, conform Fanatik

Mai multe