Mesajul lui Cristi Gram, chitaristul Phoenix, după ce a apărut informația că muzicianul a murit. „E de neconceput faptul că s-a răspândit online o știre atât de gravă"

Știrea falsă despre presupusa moarte a marelui muzician Nicu Covaci a cutremurat fanii trupei Phoenix încă de la primele ore ale dimineții de vineri, 7 iunie. Cu toate acestea, Cristi Gram, chitaristul trupei, a venit rapid în fața publicului pentru a clarifica situația și a oferi asigurări că Nicu Covaci se află în viață și este în tratament la spital.

Nicu Covaci. Foto: arhiva.
Nicu Covaci. Foto: arhiva.

„Nicu Covaci trăiește, este în tratament la spital"

Într-un interviu exclusiv acordat pentru „Adevărul”, Cristi Gram a respins cu fermitate știrea falsă și a subliniat faptul că Nicu Covaci este într-o stare stabilă. „Nicu Covaci trăiește, este în tratament la spital. E de neconceput faptul că s-a răspândit online o știre atât de gravă și falsă”, a declarat Gram, aducând liniște și speranță fanilor îngrijorați.

În același timp, și membrii trupei Phoenix Transsylvania au venit în sprijinul afirmațiilor lui Cristi Gram printr-o postare pe Facebook, reafirmând starea stabilă a lui Nicu Covaci și îndemnându-i pe fani să obțină informații corecte din surse de încredere.

În timp ce mulți se întrebau cum ar putea apărea o astfel de știre falsă, Josef Kappl, muzician de primă mărime și fost membru al trupei Phoenix, a exprimat indignarea față de lipsa de respect și de bun simț asociată cu răspândirea acestor informații nefondate.

Nicu Covaci a fost operat, în martie, pe creier

Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a trecut prin momente dificile în ultimele luni, fiind operat pe creier pe 22 martie 2024, la Spitalul Județean din Timișoara. Operația a fost un succes, dar starea lui de sănătate a fost delicată înainte de intervenția chirurgicală, cu simptome precum amețeli, dificultăți de echilibru și afecțiuni la vedere.

Deși Nicu Covaci locuiește de mai mulți ani în Occident, în special în Germania, el a decis să apeleze la medicii români pentru tratamentul său. Operația a fost o urgență, iar echipa medicală condusă de reputatul neurochirurg Horia Pleș a reușit să extirpe o tumoră de pe creierul artistului într-o intervenție care a durat aproximativ șase ore.

Mesajul lui Cristi Gram și reacția rapidă a membrilor trupei Phoenix au adus claritate și liniște într-un moment de îngrijorare și confuzie pentru fanii trupei, oferind speranță și sprijin pentru recuperarea lui Nicu Covaci, unul dintre cei mai mari muzicieni ai României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lansare rachetă nucleară FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (4) jpg
BeFunky collage (3) jpg
banner gabriela cristea png
638f6104 af72 47c5 8e2a 04aa4a8f0ada jpeg
banner Teo Trandafir png
cub vladuta lupau png
banner gina pistol smiley png
mihaela bilic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net