Probleme grave de sănătate pentru Nicu Covaci! „Iau 20 de pastile dimineața...”

Nicu Covaci se confruntă cu probleme grave de sănătate! Liderul trupei Phoenix nu a primit un diagnostic clar din partea medicilor, iar din această cauză, artistul se teme că i s-a întâmplat ceva la creier. Acesta mărturisește că se simte ca și când ar fi beat, în ciuda faptului că nu a consumat alcool!

Nicu Covaci nici nu mai poate să cânte sau să picteze
Nicu Covaci nici nu mai poate să cânte sau să picteze

Chiar și o simplă ieșire din casă a devenit dificilă pentru Nicu Covaci. Deși a fost la mai multe spitale, atât din țara noastră cât și din Spania, artistul nu a primit un diagnostic clar, iar acum se simte ca și când ar fi beat și nu are echilibru.

Se pare că îndrăgitul cântăreț român se află acum în Spania, iar boala de care suferă îi face viața extrem de dificilă, mai ales datorită faptului că era o persoană foarte activă, înainte de a se lovi de această problemă.

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, a spus Nicu Covaci, conform fanatik.ro.

Nicu Covaci se confruntă cu probleme grele de sănătate

Artistul a mărturisit că a fost la mai multe spitale, în căutarea unui diagnostic. Nicu Covaci a spus că a mers la medici din București, Timișoara, cât și din Spania (unde locuiește de 35 de ani), însă fiecare îi oferă un alt diagnostic.

El a mai mărturisit că deja nu mai are încredere în răspunsurile medicilor. Artistul a mai spus că problemele sale încep imediat ce se ridică în picioare, iar în acest punct deja ia o mulțime de medicamente pentru a încerca să scape de boală.

„Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…”, a mai spus acesta, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net