Vica Blochina, confesiune în lacrimi despre prima întâlnire dintre Victor Pițurcă și Edan

14 decembrie 2021 13:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vica Blochina a povestit despre unul dintre cele mai delicate momente din viața sa. Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o legătură tensionată după despărțire, întrucât fostul antrenor nu dorea să-l recunoască oficial pe Edan, copilul lor. Vica a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire dintre copil și Victor Pițurcă, iar detaliile sunt, cu adevărat, emoționante.

În prezent, Victor Pițurcă și fiul său, Edan, au o relație bună, însă situația nu a fost dintotdeauna așa. Cu ani în urmă, fostul antrenor refuza să îl recunoască pe Edan și să plătească pensie alimentară. Vica Blochina a fost nevoită să îl convingă pe antrenor să accepte testul de paternitate și, astfel Pițurcă l-a întâlnit pentru prima oară pe fiul său.

Lituanianca a relatat că întâlnirea a fost una emoționantă și că micuțul i-a sărit în brațe lui Victor Pițurcă, deși nu îl mai văzuse niciodată. Vedeta a povestit că îi spunea mereu fiului că tatăl lui este ocupat, antrenând în alte țări, acesta fiind motivul pentru care nu are suficient timp pentru a-l cunoaște.

Vica Blochina, dezvăluire în lacrimi despre întâlnirea dintre Edan și Victor Pițurcă

Vica Blochina a mărturisit că atunci când l-a văzut pe Victor în curtea de la IML, copilul a alergat spre el și l-a îmbrățișat, întrebându-l de ce nu îl mai recunoaște. Potrivit relatării fostei balerine, toți cei prezenți au fost mișcați până la lacrimi de moment, mai puțin Victor Pițurcă, care nu a reacționat în vreun fel. „Edan i-a sărit în brațe și i-a spus “Tată, sunt eu, Edan. Nu mă mai știi pe mine, sunt eu, copilul tău. A fost cel mai urât moment din viața mea, angajatele de la IML au început să plângă. După acest moment, relația tată-copil se regla”, a povestit Vica Blochina.

În prezent, Edan și Victor au o relație bună și petrec mult timp împreună, iar Vica este nespus de fericită pentru faptul că băiatul are în viața sa și o figură masculină pe care să o aprecieze. Victor l-a recunoscut pe Edan cu condiția ca mama sa să renunțe la imensa pensie alimentară pe care o cerea, cea de 10.000 de euro.

Victor Blochina a recunoscut că l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Victor Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, iar în urma relației lor s-a născut Edan. Vedeta a mărturisit că, în timpul relației, i-a fost infidelă de mai multe ori antrenorului. Nu pentru că nu l-ar fi iubit, ci pentru a se răzbuna .

Vica Blochina a mărturtisit că Victor a fost bărbatul de care era îndrăgostită nespus și că pentru el ar fi făcut absolut orice, la vremea respectivă. Ea a mărturisit că deși erau foarte fericiți împreună, Victor i-a spus cât se poate de clar că el nu va divorța niciodată și că ea va rămâne pe veci la statutul de amantă. Acest fapt a deranjat-o teribil si a determinat-o sa renunte la fidelitatea fata de Victor, a fost confesiunea Vicăi.

Mai multe