Victor Cornea a împlinit 31 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Bălan

24 septembrie 2024 11:13   Vedete românești

Marți, pe data de 24 septembrie, Victor Cornea a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Cu această ocazie, iubita lui, Andreea Bălan, i-a pregătit o surpriză inedită. De asemenea, artista a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan i-a pregătit o surpriză inedită lui Victor Cornea de ziua lui de naștere. Astăzi, tenismenul a împlinit 31 de ani, iar cu această ocazie, artista i-a cântat la mulți ani împreună cu cele două fetițe ale sale, i-a pregătit un tort cu detalii legate de tenis, iar în grădina de acasă fetele i-au aranjat mingi de tenis într-o formă de inimă uriașă.

Dar asta nu este tot, cântăreața a ținut să publice un videoclip pe pagina sa personală de Instagram, dar și să îi transmită pertenerului ei de viață câteva cuvinte. Ce mesaj emoționant a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare?

„Ai adus în viața noastră iubirea și pacea”

Azi este ziua de naștere a sufletului meu pereche, omul minunat care mă face să mă simt cea mai fericită, împlinită, liniștită și iubită femeie de pe Pământ.

Victor Cornea, te iubim și sunt recunoscătoare până la stele pentru iubirea pe care ne-o oferi în fiecare clipă. Căldura ta sufletească, seninătatea, empatia și grija cu care ne îmbrățișezi mereu, ne echilibrează, ne liniștește și ne oferă familia mult visată. Fericirea alături de tine nu are limite.

Azi e ziua ta și îți dorim toată iubirea din Univers, sănătate și claritate să îți poți îndeplini toate visurile. Tot ce ai realizat până acum este de neprețuit și în continuare îți doresc și meriți să fii pe cele mai înalte culmi ale succesului și voi fi alături de tine la fiecare pas.

Ai adus în viața noastră iubirea și pacea de care aveam atâta nevoie. Îți mulțumesc din toată inima pentru tot.

#pentrutodeauna #teiubesc”, a scris Andreea Bălan, pe pagina sa personală de Instagram, unde a publicat și un videoclip.

De mai bine de un an de zile, Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste intensă. Cei doi se poartă deja ca o familie, iar relația lor nu pare să fi întâmpinat până acum probleme majore. 

Mai multe