Victor Cornea, ca un tată pentru fetițele Andreei Bălan! Dovada că micuțele sunt foarte atașate de tenismen

22 mai 2024 8:52   Vedete românești

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea de aproape un an și este extrem de împlinită. Iubitul artistei le-a intrat în grații chiar și fetițelor acesteia din căsnicia cu George Burcea. Dovada stă chiar în ultimele fotografii publicate de tenismen, pe internet.

Victor Cornea are o relație frumoasă cu fiicele Andreei Bălan

Andreea Bălan a suferit de mai multe ori din dragoste, însă de când l-a cunoscut pe Victor Cornea, vedeta susține că a aflat ce înseamnă dragostea adevărată. Cei doi au început o poveste de dragoste în primăvara anului trecut, după ce s-au cunoscut pe Instagram. Ulterior, tenismenul s-a mutat în casa artistei și a reușit să creeze o legătură frumoasă cu fiicele blondinei. Ella și Clara l-au acceptat rapid și s-au atașat de iubitul mamei lor, care le răsfață și le tratează ca și când ar fi fiicele lui. Recent, bărbatul a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care le ține pe micuțe în brațe.

Victor Cornea are un copil din relația anterioară

Nu demult, s-a aflat că Victor Cornea are un copil dintr-o relație anterioară. Deși nu a vorbit niciodată în public despre acest lucru, sportivul a recunoscut, ulterior, că are un băiat în vârstă de 10 ani, pe nume Luca.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!”, a mărturisit Victor Cornea pentru Cancan.ro.

Mai multe