Andreea Bălan spune adevărul despre căsătoria cu Victor Cornea! „Uneori sunt soție…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a căsătorit Andreea Bălan cu Victor Cornea? Artista a făcut lumină după ce pe legitimația primită la Atena, acolo unde tenismanul se pregătește pentru meciurile din Cupa Davis, solista a apărut cu numele: Andreea Cornea Bălan. Fanii au speculat imediat că cei doi îndrăgostiți ar fi făcut marele pas în secret!

Andreea Bălan (39 de ani) a devenit umbra lui Victor Cornea (30 de ani), de câteva luni de când cei doi formează un cuplu. Artista nu-și scapă o clipă iubitul tenisman din ochi, l-a mutat la ea acasă și îl însoțeste la absolut toate turneele de tenis din întreaga lume. 

În urmă cu 11 zile, Andreea l-a însoțit pe Victor la Australian Open, iar acum cei doi se află tot împreună la Atena, acolo unde se vor desfășura, pe 3-4 februarie, meciurile de tenis dintre Grecia și România din cadrul Cupei Davis. 

„Andreea Cornea Bălan” stă scris pe legitimația artistei de la Atena 

Andreea este atât de pasionată mai nou de tenis, sportul practicat de iubitul ei, încât la fiecare turneu realizează câte un vlog în care povestește pas cu pas aventurile ei prin lumea sportului alb. 

Și la Atena, Andreea a postat câteva imagini de la un antrenament al naționalei de tenis a României. Andreea Bălan a lăsat să se vadă și legitimația primită din partea organizatorilor, pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor Cornea, dar și pe colegii săi.

Surpriza fanilor a fost mare când au observat că pe legitimație trona numele: Andreea Cornea Bălan. În presă au aparut, imediat, speculații conform cărora solista s-ar fi căsătorit în secret cu tenismenul, dat fiind faptul că pe legitimația în cauză îi poartă numele. 

Andreea Bălan lămurește zvonurile căsătoriei cu Victor Cornea: „Sunt trecută uneori și soție”  

În ultimul vlog postat pe YouTube de la Australian Open, Andreea Bălan lămurește misterul numelor de pe legitimațiile primite la turneele de tenis, spulberând astfel speculațiile legate de căsătoria cu tenismanul mai mic cu 9 ani decât ea. 

Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. 

Eu sunt coach ( n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. 

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate “, a precizat solista în ultimul ei vlog, realizat la turneul de tenis din Australian Open, unde l-a însoțit pe Victor Cornea. 

Contactat de Click!, până și tatăl solistei s-a arătat mirat de speculațiile privind o nouă căsătorie a fiicei sale. 

„Nu știu nimic, nu am vorbit cu Andreea despre vreo căsătorie”, a precizat Săndel Bălan, pentru Click!

Victor Cornea a agățat-o pe rețelele de socializare 

Andreea Bălan a anunțat oficial că are o relație cu jucătorul de tenis din Sibiu Victor Vlad Cornea, în luna iunie a anului trecut. 

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit dragostea. De ziua mea, pe 23 iunie, am putut să facă marele anunț că sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea. 

Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară și bineînețeles am fost foarte curioasă să merg cu el în turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile”, a spus atunci artista, pe pagina ei socializare. 

Artista a dezvăluit că tenismanul a agățat-o la începutul relației trimițându-i un banal mesaj pe Facebook. 

„Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială». Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu «Ce frumoasă sunt», că nu mă interesează. 

Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea. Cei doi au devenit soț și soție în 2017, pe o plajă din California. Aceștia au împreună două fetițe, născute în 2016, respectiv 2019. Cei doi au divorțat, după un proces care a durat doi ani, în luna martie 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net