Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit în secret? Artista îi poartă numele, iar noi avem dovada. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea formează de câteva luni bune unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Parcursul evoluției relației lor a fost unul rapid, căci nu a durat foarte mult până și-au cunoscut familiile și au început să se însoțească reciproc, pe plan profesional, în concertele și turneele pe care le au. Totuși, ultima postarea a cântăreței a ridicat mari semne de întrebăre: s-a căsătorit, sau nu, cu Victor Cornea?

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu / foto: colaj Click!
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu / foto: colaj Click!

A devenit deja o normalitate ca Andreea să-și însoțească iubitul în toate cantonamentele, știind cât de importantă este pentru el prezența ei. Ei bine, vedeta și-a obișnuit fanii să posteze zilnic mici detalii din viața lor și activitățile pe care le desfășoară, astfel că într-unul dintre story-urile ei apare un indiciu care lasă de înțeles că poartă numele de familie al iubitului ei. 

Andreea Bălan și Victor Cornea, căsătorie în secret? 

Doar cine a fost atent la detalii a observat a observat că pe badge-ul purtat de artistă apare scris: Andreea Cornea Bălan, ceea ce a lăsat loc de interpretări și multe întrebări referitoare la o posibilă căsătorie ferită de ochii lumii. 

Fotografia postată de Andreea Bălan pe InstaStory
Fotografia postată de Andreea Bălan pe InstaStory

Cât de ușor s-a integrat tenismenul în viața iubitei sale, Andreea 

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Bălan vorbea despre relația cu Victor Cornea. Cântăreața a mărturisit că iubitul ei i-a oferit încrederea și siguranța de care avea nevoie, astfel că a decis să îl prezinte fetițelor din fosta căsnicie cu actorul George Burcea. 

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine, va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie.

Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net