Andreea Bălan, tablou de familie, de Crăciun, alături de fetițe și Victor Cornea! Tenismenul se comportă ca un tată cu micuțele

Ultima actualizare:

Crăciunul a venit în casa Andreei Bălan cu multă bucurie! Artista e mai fericită ca niciodată și se pare că liniștea de care avea atâta nevoie a poposit în viața ei fix când se aștepta mai puțin.

Victor Cornea, ca un tată pentru fetițele Andreei Bălan
Victor Cornea, ca un tată pentru fetițele Andreei Bălan

În ziua de Crăciun, Andreea Bălan s-a bucurat de momente unice alături de Victor Cornea și de fetițele sale. Cei 4 s-au fotografiat lângă bradul împodobit frumos și le-au arătat internauților ce familie fericită formează. 

Andreea Bălan și Victor Cornea, asortați în ziua de Crăciun

Ședința foto a fost una de vis, iar cei doi porumbei și-au asortat hainele și s-au afișat în ipostaze apropiate, alături de fetițele artistei. Andreea Bălan a îmbrăcat un pulover ivoire plin cu perle, o fustă maro la care a asortat o pereche de pantofi stiletto de aceeași culoare, iar Victor Cornea a purtat un pulover bej și pantaloni ivoire, în nuanța puloverului Andreei. Nici cele mici n-au fost mai prejos: Ella Maya și Clara au fost îmbrăcate la fel, în fustițe roz din tulle și tricouri albe. Fericirea era la ea acasă, iar Andreea Bălan a ținut să le transmită internauților și un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sfinte de Crăciun.

„Magia Crăciunului este despre iubire și familie 😍Iar iubirea este cea mai înaltă și pură formă de existență🙏Vă dorim un Crăciun Fericit ,plin de iubire, liniște și pace sufletească alături de persoanele dragi 💝”, a scris artista, în dreptul fotografiilor postate pe Instagramul său. 

Victor Cornea, ca un tată pentru cele 2 fetițe ale artistei

Ceea ce a observat toată lumea a fost faptul că Victor Cornea se comportă ca un tată cu cele 2 fetițe ale artistei, iar micuțele sunt extrem de fericite în prezența tenismenului. 

„Mă înclin! Andreea noastră și-a dorit dintotdeauna un bărbat care s-o iubească și sa-i accepte minunățiile, dar cel mai important ca bărbatul din viața ei să fie un exemplu pentru fetițe. Tu ai tot: iubire, respect, educație , muncă, disciplină și rezultate remarcabile. Felicitări și succes! 👏”, i-a scris o internaută, în comentariu, Andreei Bălan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net