Victor Cornea, prima reacție după ce i s-a reproșat că este antrenat de Andreea Bălan. „La cât se plimbă după tine în turnee”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt un cuplu care a atras atenția publicului, iar internauții sunt cu ochii pe fiecare mișcare a lor. Recent, au apărut acuzații conform cărora jucătorul de tenis ar fi antrenat iubita lui, mai ales că artista îl însoțește în toate turneele.

Victor Cornea și Andreea Bălan au o frumoasă relație de amor / foto: arhiva personala
Victor Cornea și Andreea Bălan au o frumoasă relație de amor / foto: arhiva personala

Relația dintre Victor Cornea și Andreea Bălan a devenit o poveste de dragoste remarcabilă de ceva vreme. Fiecare oportunitate de a petrece timp împreună este valorificată, iar artista îl însoțește adesea pe partenerul ei în turneele sportive.

Victor Cornea și Andreea Bălan, aspru criticați de intenauți

Rețelele sociale au fost inundate cu comentarii care puneau sub semnul întrebării relația lor, sugerând că artistul o sufocă pe tenismen.

Un comentator a spus ironic: „Cu cât o urmărește Andreea la turnee, cred că i-a devenit antrenor personal.” Altcineva a întrebat retoric: „Dar nu mai merge la muncă?”.

În replică, Cornea a postat pe InstaStory o poză cu mesajul "Adresează-mi o întrebare", provocând astfel o reacție imediată din partea internauților.

Confruntat cu acuzațiile că ar fi antrenat de către Andreea Bălan, dat fiind că artista nu se dezlipește de el, Victor Cornea a decis să răspundă.

Jucătorul de tenis a dezvăluit cine îi este antrenor cu adevărat și a recunoscut că prezența iubitei sale reprezintă un imens bonus emoțional pentru el.

Răspunsul lui Victor la acuzațiile fanilor

După un Q&A pe Instagram, Victor Cornea a afirmat: „Antrenorul meu este @andreicociasu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a fost alături de mine la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani, am călătorit în mare parte singur, iar prezența Andreei, atunci când îi permite programul, este un imens bonus emoțional pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine.”

În pofida zvonurilor negative, pare că Andreea Bălan este mai îndrăgostită ca niciodată.

De când sunt împreună cu Victor Cornea, fericirea artistei strălucește, semn că partenerul său actual corespunde exact așteptărilor și dorințelor sale în dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net