Andreea Bălan a făcut ravagii în Australia, unde a mers după iubitul ei. Ținuta sexy care a încins imaginația bărbaților. FOTO

Andreea Bălan face furori în Australia, acolo unde a mers după iubitul ei, tenismenul Victor Cornea, pentru a-l susține în meciurile pe care le are. Românca și-a etalat formele trase ca prin inel purtând o rochiță scurtă, ținută cu care a întors multe capete. 

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Instagram
Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Instagram

Victor Cornea și Andreea Bălan, unul dintre cele mai „proaspete” cupluri din showbzi-ul românesc, par mai fericiți ca niciodată. Se susțin unul pe celălalt în orice fac, mai ales pe plan profesional, artista fiind nelipsită de lângă el, chiar și atunci când are antrenament sau meci și este nevoit să plece din țară.

Andreea Bălan, ținută sexy pe străzile din Australia 

Românca și-a etalat silueta așa cum nici nu se putea mai bine: a optat pentru o rochie extrem de scurtă, înflorată, semn că Victor Cornea nu este un iubit gelos, cu toate că Andreea cu siguranță stârnește admirația bărbaților. 

„La pas prin Brisbaine🐨, capitala regiunii Queensland 🌵 și al 3-lea oraș ca populație din Australia🌏.

E foarte liniștit, cu foarte multă verdeață și parcuri. Oamenii sunt foarte relaxați, prietenoși, iar mâncarea delicioasa. 😋😘✨💥🎼”, a scris vedeta în dreptul fotografiile de pe Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea radiază de fericire 

Artista și iubitul ei formează un cuplu de zile mari. Mereu se afișează de parcă ar fi la începutul relației, semn că sentimentele profunde și emoțiile care i-au legat sunt extrem de intense. 

Fanii nu au putut trece cu vederea fericirea lor și au ținut să-i complimenteze. De asemenea, artista a primit multe laude pentru rochița pe care o poartă în imagini, dar și pentru ținutele „feminine”, mereu alese pe sprânceană.

„Felicitări! Sunteți minunați! Aveați nevoie unul de celălalt! Doamne ajută să vă fie viața plină de surprize plăcute!”;

„Îmi place de tine că eşti foarte feminină! Mereu rochițe, fustițe, bravo! Nu te-am văzut niciodată lălâie! Mereu țiplă! Felicitări!👏”;

„Uitându-mă la fotografiile din ultima perioada, cred că este perioada cea mai frumoasă din viața ta! Să fiți fericiți, sunteți doi frumoși!”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net