Premieră spectaculoasă în viața Andreei Bălan! Ce gest romantic a făcut la început de an

Andreea Bălan (39 de ani) trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Artista este îndrăgostită lulea de Victor Cornea (29 de ani), un tânăr cu zece ani mai mic decât ea. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, chiar dacă acesta este plecat des la turneele de tenis unde trebuie să joace.

Andreea Bălan, fericită în brațele lui Victor Cornea. Sursă: Instagram

Aflat acum în Australia, Andreea Bălan s-a decis că își facă bagajele și să plece după iubitul său să îl susțină la meciurile de tenis pe care le are în această perioadă cu adversarii săi.

„Cine se trezește de dimineață departe ajunge, este vorba care mi se potrivește. După un an plin de evenimente plec la mare depărtare într-o meritată vacanță. Plec la căldură, bineînțeles, și pentru asta ai nevoie de două zboruri. Așa că după patru ore și jumătate fac o escală mică de cinci ore și mă înham cu foarte multă răbdare pentru un zvor de 14 ore către Australia.

Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Deși zborul este foarte lung eu ajung odihnită pentru că am dormit și am mâncat foarte bine”, le-a spus Andreea Bălan internauților într-un video postat pe contul său de Instagram.

Tratată ca o regină

Andreea Bălan le-a mai dezvăluit prietenilor de pe contul său de Instagram că atunci când a ajuns în Australia a avut parte de un tratament regește în momentul când a fost așteptată la aeroport pentru a fi dusă la hotel unde o aștepta partenerul său de viață:

„Am fost întâmpinată și condusă către iubitul meu, Victor care mă așteaptă cu nerăbdare. Victor se află deja în Australia participând la o serie de turnee culminând cu Australian Open. Astfel că după un drum de câteva minute îl îmbrățișez și îl pup pe iubitul meu Victor de care mi-a fost foarte dor”.

Click! spune

Cei doi formează un cuplu de câteva luni și sunt de nedespărțit. Andreea și Vicotr s-au cunoscut pe o platformă de socializare iar în prezent locuiesc sub același acoperiș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net