Andreea Bălan, criticată. Cum se apără vedeta, după ce a fost acuzată că se ține scai de Victor Cornea: „Cucoană, habar n-aveți...”

Andreea Bălan a fost luată în vizor pe motiv că petrece prea mult timp alături de iubitul ei, Victor Cornea, la turneele de tenis. Cântăreața nu a mai suportat și a răbufnit în urma unui comentariu deranjant pe care l-a primit la una dintre postările sale de pe Instagram. 

Andreea Bălan se iubește cu Victor Cornea / foto: Colaj Click!
Andreea Bălan se iubește cu Victor Cornea / foto: Colaj Click!

Deși sunt de aproape un an împreună, Andreea Bălan și Victor Cornea oferă senzația că sunt împreună de o viață. Petrec mult timp unul în compania celuilalt și se susțin pe plan profesional, cu riscul de a-și primi hate. Cu ce situație s-a confruntat solista. 

Andreea Bălan le închide gura celor care o critică 

Artista se află în Australia alături de iubitul ei, care se pregătește pentru primul turneu de Grand Slam al anului. De acolo postează zilnic imagini de pe terenul de tenis, ieșirile și vizitele pe care le fac împreună în Australia. 

Totuși, deși mulți sunt cei care-i apreciază blondinei postările, aceasta a fost deranjat de un comentariu referitor la faptul că petrece prea mult timp alături de Victor și se ține scai de el: „Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”. 

Cântăreața nu s-a mai putut stăpâni și a răbufnit, explicând nevoia jucătorilor de tenis de a avea pe cineva lângă ei atunci când au antrenamente, și nu numai: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”.

Carmen Harra prevedea relația Andreei cu Victor 

În trecut, blondina a format o căsnicie cu actorul George Burcea, bărbatul cu care are două fetițe. Relația lor a ajuns la sfârșit, iar Carmen Harra a prevăzut acest lucru și a dezvăluit, cu mult înainte de a-l cunoaște pe tenismen, că fosta căsnicie nu avea lungă durată.

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt demult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă.

Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti.

Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”, declara Carmen Harra, în 2016, pentru ziarul Ring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net