Andreea Bălan, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Cum și-ar dori să fie nunta cu Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproape un an de zile și se susțin reciproc în carieră, și nu numai. Dar iată că artista este pregătită și pentru pasul cel mare. În cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a dezvăluit că se vede îmbrăcând, din nou, rochia de mireasă.

Andreea Bălan se vede, din nou, mireasă / foto: Facebook
Andreea Bălan se vede, din nou, mireasă / foto: Facebook

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz, reușește să se împartă cu brio atât pe plan profesional, cât și personal. Trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Victor Cornea de aproape un an de zile și are două fetițe minunate care îi umple viața de bucurie și iubire. Dar iată că artista are planuri mari de viitor cu partenerul ei. Se pare că se vede îmbrăcând, din nou, rochia de mireasă și este pregătită să facă acest pas.

Andreea Bălan se vede, din nou, mireasă

În cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, cântăreața a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alături de Victor Cornea. De data aceasta, a dezvăluit că și-ar dori ca evenimentul să fie unul intim și restrâns, desfășurat pe o plajă îndepărtată.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (la nuntă n.r). Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, relatează spynews.ro.

De asemenea, a dezvăluit că fiica sa cea mare, Ella, a adresat de multe ori întrebări legate de căsătoria sa cu Victor Cornea: „Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor”, a mai adăugat artista.

De aproximativ un an de zile, Andreea Bălan trăiește o poveste de iubire cu Victor Cornea. Are o carieră de succes și petrece mult timp cu fetițele sale, Ella și Maya, din fosta căsnicie cu George Burcea. După un mariaj eșuat și când nu mai credea că va găsi un bărbat potrivit ei, sportivul a apărut în viața artistei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net