Cât costă parfumul preferat al Andreei Bălan. Orice doamnă și-l poate achiziționa

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz, reușește să se împartă cu brio atât pe plan profesional, cât și personal. În afara show-urilor și concertelor, vedeta petrece timp și cu fanii săi din social media, cu care alege să împărtășească anumite aspecte din viața sa și să le ofere doamnelor și domnișoarelor sfaturi și trucuri în materie de frumusețe și modă. 

Andreea Bălan / foto: social media
Andreea Bălan / foto: social media

Recent, pe pagina sa personală de Facebook, Andreea Bălan a prezentat parfumul preferat de ceva vreme. Este unul floral, cu miros de iasomie albă, iar prețul nu este deloc unul mare. Cât scoate cântăreața din buzunar pentru a mirosi bine? 

Parfumul preferat al Andreei Bălan 

Persoane publice sau nu, una dintre cele mai mari pasiuni ale femeilor sunt parfumurile, pe lângă hainele de designer, pantofii sau gențile. Ei bine, Andreea Bălan a mărturisit că în ultima vreme a fost cucerită de un parfum floral, pe care a dorit să-l prezinte și celor de acasă. Pentru elixir, ea scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 109 lei.

Parfumul preferat de Andreea Bălan / foto: vioricacosmetic.ro.
Parfumul preferat de Andreea Bălan / foto: vioricacosmetic.ro.

Cum își întreține vedeta frumusețea

În ultimii ani ai vieții sale, Andreea Bălan a suferit schimbări fizice remarcabile, iar mulți fani s-au dus cu gândul la posibile operații estetice. Sătulă să fie întrebată deseori astfel de lucrui, vedeta a reacționat: 

„Evident că îmbătrânim cu toții și ne mai facem mici ajustări, dar nu trebuie expuse aceste ajustări și nu trebuie exagerate. Nu trebuie exagerat deoarece Instagramul promveaza fetele astea… nu trebuie să exagerezi. Folosesc creme foarte bune. (…)”

„Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept.”, povestea Andreea Bălan acum ceva timp, potrivit informațiilor oferite în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net