Andreea Bălan își vinde hainele pe internet! Cu cât poți cumpăra de la ea o pereche de adidași sau un tricou

Ultima actualizare:

Andreea Bălan este, fără doar și poate, una dintre cântărețele preferate ale românilor. Cum artista pune mult suflet în ceea ce face, nu este de mirare că are în garderobă o grămadă de haine pe care le-a purtat la concerte și pe care le-a strâns de-a lungul anilor. Iată că, recent, ea a anunțat că a decis să pună la vânzare haine pe care nu le mai poartă.

Andreea Bălan își vinde hainele pe internet! / foto: arhiva Click!
Andreea Bălan își vinde hainele pe internet! / foto: arhiva Click!

A devenit deja un trend ca multe vedete, de la noi sau internaționale, să pună la vânzare haine pe care nu le mai poartă. Este și cazul Andreei Bălan, care face parte din această categorie. Artista a decis să vândă o parte din garderoba ei.

„Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port. Pentru că este sustenabil și rapid, folosesc Vinted pentru hainele mele. Este super ușor de folosit, gratuit de descărcat de pe magazinele digitale. Vă aștept acolo”, a scris cântăreața, pe pagina sa personală de Instagram.

Cu cât poți cumpăra hainele Andreei Bălan

Dacă dorești ceva din dulapul artistei, iată unele dintre prețurile anumitor produse. Pentru o geacă de blug, de la Sinsay, cântăreața cere 300 de lei. O pereche de adidași, Versace, o poți achiziționa la prețul de 200 de lei, cât și sandale Jeffrey Campbell pentru aceeași sumă. Bineînțeles, unele sunt și ceva mai scumpicele.

O pereche de sandale de la Casadei, spre exemplu, cântăreața o vinde cu 500 de lei, iar un hanorac de la Balenciaga este pus la vânzare pentru suma de 1.500 de lei. Prețurile sunt destul de accesibile și se pare că artista a vândut deja câteva dintre articolele vestimentare.

Ce este Vinted

Andreea Bălan a apelat la Vinted. Lansată în 2008, Vinted este o piață online prin intermediul căreia utilizatorii pot vinde sau cumpăra articole vestimentare second-hand și noi. Vinted nu se implică în tranzacțiile între utilizatori și oferă cumpărătorilor anumite elemente de siguranță: plăți sigure, posibilitatea de rambursare (dacă articolul nu sosește, dacă ajunge deteriorat sau este neconform cu descrierea) sau asistență.

Pe platformă se pot vinde de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, până la produse pentru casă cum ar fi textile, veselă și accesorii. Platforma nu este însă dedicată vânzătorilor profesioniști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net