Moment dificil pentru Andreea Bălan și Victor Cornea. Au fost nevoiți să se despartă: „Este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de aproape un an și se susțin reciproc în carieră, și nu numai. Din păcate pentru ei, drumurile li s-au separat pentru o scurtă perioadă de timp. 

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: social media
Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: social media

Nu, nu este vorba despre o separare definitivă, ci doar o mică „despărțire”, deoarece artista a fost nevoită să revină în România, iar tenismenul a plecat în Chile, acolo unde are un nou turneu, iar dorul i-a cuprins pe ambii la doar câteva momente după ce s-au îmbarcat în avioane diferite. 

Andreea Bălan: „Ai toată admirația mea!”

Cântăreața merge ori de câte ori are timp liber să-și însoțească iubitul în turneele din diversele colțuri ale lumii pe care le are. Recent, Andreea Bălan și Victor Cornea, au fost împreună în Rio de Janeiro, iar după ce turneul s-a încheiat, artista a fost nevoită să revină în România, dar gândul îi zboară tot la jucătorul de tenis. Ea a postat un clip video și un mesaj pe social media în care povestește cum e viața lor și cum reușesc să treacă peste dorul mare pe care și-l poartă.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celalat. Eu am zburat spre casă, și el la un nou turneu, în Chile.

Un jucator de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână. E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent.

Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți multumesc pentru iubirea sincera și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum called life”, a fost mesajul transmis de Andreea Bălan, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net