Fiica lui Răzvan Simion își vinde hainele purtate! Cât cere Ianca pe o geantă sau o pereche de pantaloni

Răzvan Simion are doi copii, o fată și un băiat. Prezentatorul are toate motivele să fie mândru de ei, mai ales că fata sa are deja frumoasa vârstă de 18 ani. Mai mult decât atât, se pare că tânăra dorește să se și descurce singură în viață și și-a scos hainele purtate la vânzare. Cât cere Ianca Simion pe o geantă sau o pereche de pantaloni?

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, își vinde hainele purtate / Foto: Arhiva Click!
Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, își vinde hainele purtate / Foto: Arhiva Click!

Fiica matinalului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a absolvit liceul vara aceasta și își dorea să studieze Psihologia, în cadrul unei facultăți de profil din Barcelona. Avea în plan să plece în străinătate încă de anul trecut: „Planul este să plec în afară, vreau să studiez psihologie”, ne spunea Ianca Simion, în decembrie 2022.

Mai mult decât atât, se pare că mândria lui Răzvan Simion a început să își vândă hainele purtate. Probabil tânăra are garderoba plină și pentru a face loc altor haine, le vinde pe unele din ele la prețuri accesibile, sau pur și simplu dorește să câștige ceva bănuți singurică, ori dorește ca și cei care nu își permit să poată achiziționa. Nu se știe adevăratul motiv, însă, dacă dorești ceva din dulapul Iancăi Simion, iată unele dintre prețurile anumitor produse.

Ianca are grijă să împacheteze hainele cu grijă înainte de a le trimite cumpărătorului

Un pulover crem de la Zara, spre exemplu, îl poți achiziționa la prețul de doar 35 de lei. Sau o geacă, tot de la Zara, în culoarea verde fosforescent, Iancă a pus-o la vânzare tot la prețul de 35 de lei. O geantă de la River Island este doar 65 de lei, iar o pereche de pantaloni albi de la Stradivarius poate fi cumpărată la prețul de 20 de lei. Sunt nenumărate produse de firmă, accesibile pentru toate buzunarele.

Mai mult decât atât, Ianca are întotdeauna grijă să împacheteze produsele cu atenție și să le parfumeze. Într-un videoclip publicat pe pagina ei personală de TikTok, fiica prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” chiar a ținut să le arate internauților cum așează hainele în cutie înainte de a fi trimise către cumpărător.

Cum împachetează Ianca hainele

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net