Andreea Bălan a început să strige și să arunce cu tot ce a prins. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Victor Cornea. VIDEO

Andreea Bălan face ce face și reușește să mai dea și de probleme! Artista ar fi putut să își petreacă noaptea afară din cauza neatenției. Practic, vedeta și-a uitat cheile de la locuință și a trebuit să găsească o soluție să intre în casă. Iubita lui Victor Cornea a început să strige și să arunce cu tot ce a prins! Iată imaginile uimitoare.

Imagini uimitoare cu Andreea Bălan
Imagini uimitoare cu Andreea Bălan

Imagini uimitoare cu Andreea Bălan

Artista a avut parte de o situație neplăcută seara trecută, atunci când nu a reușit să intre în casă din cauza faptului că și-a uitat cheile. Sosind acasă după miezul nopții, de la filmările pentru „Te cunosc de undeva”, vedeta a fost nevoită să improvizeze pentru a intra în locuință, așa că a fost creativă! Artista a început să să arunce tot felul de jucării din curte prin fereastra camerei mamei sale, cu speranța că aceasta va auzi și o va ajuta să intre în locuință.

„E trecut de miezul nopții. Am ajuns acasă, noroc că am luat cheia de la poartă, am reușit să intru în curte, dar nu am cheie de la ușă și drept urmare eu mă aflu în curte, mama nu-mi răspunde la telefon că doarme cu fetițele și eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să îmi deschidă și mie ușa să pot să intru în casă.”, a povestit Andreea Bălan în videoclipul pe care l-a postat pe internet, în dreptul căruia a scris și: „Când ești uituc, rămâi pe afară. Ia priviți ce mi s-a întâmplat azi-noapte”.

Artista a încercat chiar să își strige și bunica care era trează și se afla în living, însă bătrâna nu a auzit din cauza faptului că își spunea rugăciunea de seară. În cele din urmă, mama Andreei s-a trezit, iar vedeta a putut intra în locuință. După această întâmplare, sperăm că artista și-a învățat lecția și va fi mai atentă pe viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net