Andreea Bălan a început să strige și să arunce cu tot ce a prins. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Victor Cornea. VIDEO

Andreea Bălan face ce face și reușește să mai dea și de probleme! Artista ar fi putut să își petreacă noaptea afară din cauza neatenției. Practic, vedeta și-a uitat cheile de la locuință și a trebuit să găsească o soluție să intre în casă. Iubita lui Victor Cornea a început să strige și să arunce cu tot ce a prins! Iată imaginile uimitoare.

Imagini uimitoare cu Andreea Bălan
Imagini uimitoare cu Andreea Bălan

Imagini uimitoare cu Andreea Bălan

Artista a avut parte de o situație neplăcută seara trecută, atunci când nu a reușit să intre în casă din cauza faptului că și-a uitat cheile. Sosind acasă după miezul nopții, de la filmările pentru „Te cunosc de undeva”, vedeta a fost nevoită să improvizeze pentru a intra în locuință, așa că a fost creativă! Artista a început să să arunce tot felul de jucării din curte prin fereastra camerei mamei sale, cu speranța că aceasta va auzi și o va ajuta să intre în locuință.

„E trecut de miezul nopții. Am ajuns acasă, noroc că am luat cheia de la poartă, am reușit să intru în curte, dar nu am cheie de la ușă și drept urmare eu mă aflu în curte, mama nu-mi răspunde la telefon că doarme cu fetițele și eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să îmi deschidă și mie ușa să pot să intru în casă.”, a povestit Andreea Bălan în videoclipul pe care l-a postat pe internet, în dreptul căruia a scris și: „Când ești uituc, rămâi pe afară. Ia priviți ce mi s-a întâmplat azi-noapte”.

Artista a încercat chiar să își strige și bunica care era trează și se afla în living, însă bătrâna nu a auzit din cauza faptului că își spunea rugăciunea de seară. În cele din urmă, mama Andreei s-a trezit, iar vedeta a putut intra în locuință. După această întâmplare, sperăm că artista și-a învățat lecția și va fi mai atentă pe viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net