Andreea Bălan a lăsat viața de vedetă și a trecut la cratiță! Ce le-a gătit la cină fetițelor sale. FOTO

Andreea Bălan face parte din rândul celor mai cunoscute artiste din industria muzicală românească. Are o carieră de succes, iar pe plan personal se poate declara o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea, și petrece timp cu fetițele sale, Ella și Maya, din fosta căsnicie cu George Burcea. Ce le-a pregătit la cină vedeta.

Andreea Bălan și fetițele sale / foto: social media
Andreea Bălan și fetițele sale / foto: social media

Viața Andreei Bălan s-a schimbat radical în urmă cu aproape un an, când a devenit iubita lui Victor Cornea. De atunci, cei doi se susțin reciproc și de multe ori cântăreața pleacă de acasă pentru a-și însoți iubitul în turneele de tenis. Când se află în țară, are grijă să petreacă foarte mult timp cu copilele sale. 

Cum își răsfață Andreea Bălan fetițele 

Fiind o artistă renumită și urmărită de un număr mare de persoane în social media, Andreea Bălan le-a prezentat fanilor cina pe care le-a pregătit-o Elei și Mayei. Vedeta și-a surprins fetițele cu paste făcute în casă, a imortalizat momentul, l-a postat pe InstaStory și a lăsat totul la aprecierea fanilor. 

Andreea Bălan le-a gătit copiilor / foto: Instagram
Andreea Bălan le-a gătit copiilor / foto: Instagram

Andreea Bălan: „Mi-am dorit foarte mult copii”

Într-unul dintre vlogurile sale, Andreea Bălan mărturisea faptul că este important ca oamenii să facă mai târziu în viață copii. De ce? Motivul oferit de vedetă are și o bază, aceea că este important ca primii ani ai vieții noastre să ni-i dedicăm vindecării propriilor traume, pentru a nu le transmite mai departe copiilor noștri.

„Cred că este foarte important să nu transmitem traumele din generație în generație, să facem copii destul de târziu în viață, cât putem. La modul după ce ajungem să ne vindecăm anumite traume și după ce noi suntem bine cu noi înșine ca să nu transmitem mai departe anxietățile și fricile copiilor noștri. Dar această claritate o obții după ce lucrezi foarte, foarte mult cu tine. Evident că eu am început lucrul cu mine înainte să le am le Ela și pe Clara, dar nu l-am terminat și tot timpul suntem într-un proces continuu de vindecare.

Mi-am dorit foarte mult copii, așa că le-am conceput pe fetițe înainte ca eu să mă vindec complet. Totodată sunt îndulgentă cu mine și cred că așa ar trebui să fie toate mamele și în general părinții. Să își dorească să fie versiunea lor cea mai bună, să își dorească să se vindece și în același timp să înțeleagă că fiecare dintre noi facem ceea ce putem în condițiile date.”, a spus Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net