Andreea Bălan s-a separat de Victor Cornea. Ce dezicie a luat blondina după eșecul României în Cupa Davis

Ultima actualizare:

Andreea Bălan (39 de ani) și-a făcut o obișnuință din a fi alături de iubitul său, Victor Cornea (30 de ani), la antrenamente, dar și la meciuri și în turneele în care acesta participă. Asta s-a întâmplat și anul acesta. Cântăreața a fost alături de partenerul ei la Cupa Davis, acolo unde tenismenul și Marius Copil au pierdut în fața fraților Tsitsipas, iar Grecia a învins România cu 4-0 în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială I. După acest eșec dureros, Andreea Bălan l-a lăsat singur și s-a întors în țară.

Andreea Bălan l-a lăsat singur pe Victor Cornea și s-a întors în România / foto: Arhiva Click!
Andreea Bălan l-a lăsat singur pe Victor Cornea și s-a întors în România / foto: Arhiva Click!

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald. Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, spunea, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Deși a început în forță meciul de duminică, 4 februarie, disputat alături de Marius Copil, împotriva fraților Stefanos și Petros Tsitsipas, Victor Cornea s-a recunoscut învins, scor 7-6(4), 3-6, 4-6. Astfel că, pentru tenismenii din naționala de Cupa Davis a României, învinsă fără drept de apel în Grecia, scor 4-0 în barajul de menținere în Grupa Mondială I, a fost un adevărat weekend de coșmar.

Andreea Bălan s-a întors în România

Mai mult decât atât, se pare că după acest eșec dureros, Andreea Bălan l-a lăsat singur de această dată pe Victor Cornea, iar cântăreața a preferat să se întoarcă în țară. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în Grecia și-au pus amprenta asupra artistei, potrivit prosport.ro.

Așadar, ea și Victor Cornea au plecat în aceeași zi de la Atena, dar pe drumuri diferite. El a decis să plece în Argentina, la Cordoba, acolo unde jucătorul român va participa la un turneu important din seria WTA 250, în timp ce Andreea Bălan s-a întors în România, după cum reiese din postările făcute pe rețelele de socializare. Marți, 6 februarie, cântăreața a publicat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagram, la secțiunea InstaStory, unde le spune fanilor că se află la un shooting.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net