Îți amintești? Cum arăta Andreea Bălan pe vremea când se iubea cu Keo, bărbatul care a înșelat-o

Andreea Bălan și Keo au format, vreme de 9 ani, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Despărțirea lor i-a luat cu asalt pe cei care așteptau să primească invitația la nuntă. După acel episod neplăcut pentru ambii, ulterior și-au refăcut viața cu alte persoane. Totuși, cine mai ține minte cum arătau cei doi pe vremea când erau împreună? 

Andreea Bălan și Keo au fost împreună aproape 9 ani / foto: colaj Click!
Andreea Bălan și Keo au fost împreună aproape 9 ani / foto: colaj Click!

Artista și fostul iubit au decis să își spună „adio” în anul 2014, separarea fiind una extrem de mediatizată prin prisma scandalurilor lor de atunci. Anii au trecut, astfel că în prezent sunt fericiți și au o familiile pe care și le-au dorit. 

Andreea Bălan și Keo au fost împreună 9 ani 

Cei doi foști iubiți mereu au s-au afișat ca fiind un cuplu fericit, cu planuri îndrăznețe de viitor, așa cum reieșea din declarațiile și fotografiile pe care le făceau. Mereu erau zâmbitori și apropiați, formau, în ochii multora, „cuplul perfect”.

Andreea Bălan și Keo, în perioada în care formau un cuplu / foto: arhiva Click!
Andreea Bălan și Keo, în perioada în care formau un cuplu / foto: arhiva Click!

De ce s-au despărțit cei doi 

Prezentă în podcastul lui Gojira, cântăreața a vorbit și pe marginea subiectului despărțirii de Keo. După mai multe zvonuri potrivit cărora el i-ar fi fost infidel, Andreea Bălan a decis să rupă tăcearea și să spună, o dată și pentru totdeauna, lucrurilor pe nume. 

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră. Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație). Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, adevărul despre operațiile estetice 

Andreea Bălan / foto: Instagram
Andreea Bălan / foto: Instagram

Vedeta se numără printre numele cunoscute din showbiz care au trecut pragul medicului estetician. A bifat o operație de rinoplastie, și s-a oprit aici, spunea ea acum ceva vreme. Nu putem nega faptul că Andreea Bălan a trecut printr-o serie de schimbări spectaculoase, iar gurile rele au susținut că acele rezultate se datorează unei mâine profesioniste. Adevărul este altul și a fost dezvăluit de însuși cântăreață, care neagă tot ce s-a spus: 

„Evident că îmbătrânim cu toții și ne mai facem mici ajustări, dar nu trebuie expuse aceste ajustări și nu trebuie exagerate. Nu trebuie exagerat deoarece Instagramul promveaza fetele astea… nu trebuie să exagerezi. Folosesc creme foarte bune. (…)

Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept.”, a declarat frumoasa artistă acum ceva timp, potrivit bzi.ro. 

Click! spune

După despărțirea care i-a marcat pe amândoi, aceștia și-au refăcut viața cu alte persoane.  Keo (Cosmin Mustață) a început o relație cu Misty - pe numele său real Alexandra Pavel, cea care a activat în trupa Senzual. Cei doi au împreună o fetiță și, în curând, se pregătesc să-și strângă cel de-al doilea copil în brațe. 

La polul opus, Andreea a fost căsătorită cu George Burcea, cu care are două fetițe. S-au despărțit și au mers pe drumuri separate: el a început o relație cu Viviana Sposub, iar cântăreața se iubește de câteva luni cu Victor Cornea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net