Victor Cornea, revedere emoționantă cu fiicele Andreei Bălan: „Tată nu e cel care te face, e cel care te crește”

Imagini înduioșătoare la revederea dintre Victor Cornea și fetele Andreei Bălan! Tenismenul a fost întâmpinat cu drag de cele două fetițe la revenirea sa în țară, iar imaginile au fost postate pe contul de TikTok al Andreei Bălan.

Internauții au rămas impresionați de imaginile înduioșătoare postate pe contul de TikTok al Andreei Bălan. Revenit în țară de la turneul de tenis din Chile, Victor Cornea a fost întâmpinat cu bucurie de către cele două fete ale vedetei, iar imaginile revederii lor au primit o mulțime de aprecieri și comentarii de la internauți.

„Tată nu e cel care te face ci e cel care te crește... bravo”, a comentat o utilizatoare TikTok. „Încă odată se adeverește tată e cel care te crește nu cel care te face, după fiecare furtună rasare Soarele! Felicitări”, spune și altă utilizatoare TikTok. Fanii Andreei Bălan au fost impresionați de imaginile postate de vedetă, iar videoclipul a primit deja peste 10.000 de aprecieri din partea internauților.

Victor Cornea, revedere emoționantă cu fiicele Andreei Bălan

Recent, Victor Cornea și Andreea Bălan au fost împreună în Brazilia, iar deși vedeta s-a întors în țară, tenismenul a rămas în America de Sud, pornind către turneul din Chile. La acel moment, artista a postat un mesaj emoționant, pe contul ei de Instagram.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celalat. Eu am zburat spre casă, și el la un nou turneu, în Chile.

Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână. E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

„Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți multumesc pentru iubirea sincera și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum called life”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net